AKTUELNO

Ne kriju sreću!

Prelepa voditeljka Tijana Milutinović otvorila je vrata svog doma za najveći hrišćanski praznik Vaskrs i tom prilikom otkrila kako se ovaj praznik proslavlja u njenoj porodici. S obzirom na to da je prošle godine postala majka, Tijana se osvrnula na sreću nje i supruga Mihaila zbog naslednice koja im svakodnevno ulepšava život.

Foto: Instagram.com/tijana.stoisavljevic

Kako se u tvojoj porodici slavi Vaskrs i koju uspomenu iz detinjstva pamtiš?

- Uvek sam volela Vaskrs. Moja baka sa mamine strane je Italijanka pa smo uvek obeležavali i naše i njene praznike. Dok je bila živa, farbanje jaja se uvek događalo kod nje i to je ceo proces bio i obožavala sam ga. Uspomene na detinjstvo su mi vezane upravo za bake i deke jer smo praznike provodili svi zajedno. Detinjstvo je sigurno najlepši period mog života i volela bih da Kiara ima baš tako srećno detinjstvo kakvo je bilo moje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li u farbanju jaja imaš pomoć od supruga i koju tehniku koristiš?

- Ove godine, po prvi put, Vaskrs slavimo kod nas i mi smo domaćini. Jaja sam ofarbala uz pomoć Kiare koja je sve to nadgledala, dok je Mihailo bio zadužen za kupovinu svega što nam je potrebno da se pokažemo kao dobri domaćini i da trpeza bude raznovrsna. Pored tradicionalnih crvenih jaja, tu je obavezna dekupaz tehnika, koju ja najviše volim. A baka će doneti specijalna jaja za svoju unuku I jedno zlatno.

Foto: TV Pink Printscreen

Verujemo da od kako ste postali roditelji svaki praznik ima posebno značenje zbog vašeg deteta, a da li ste joj spremili neki poklon za praznik? 

- Baš sam pre neko veće razmišljala o tome koliki je blagoslov I kolima je sreća da sve prvo proživljavamo sa njom. Prvi Božić, prvi Vaskrs, prvi zubić, sve prvo. Kiara je srećno dete jer je okružena ogromnom količinom ljubavi i dete koje se samo smeje, a mislim da se to najviše računa. Sa druge strane, ne prođe dan da ne dobije poklon, a tako će biti I za Vaskrs, što od nas, što od bake,deke,ujaka I čitave porodice.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nemanja Brajović