AKTUELNO

Danas, hrišćani širom sveta proslavljaju najveći hrišćanski praznik - Vaskrs, dan Vaskrsenja Isusa Hrista. Isus Hristos je, prema jevanđeljima i verovanju, raspet u petak, u subotu je ležao u grobu, a u nedelju je vaskrsao iz mrtvih i tako pobedio smrt i svim ljudima darovao večni život.

S tim u vezi, ekipa portala Pink.rs zavrila je u porodični dom pevačice, bivše zadrugarke i novopečene mame, Sandre Čaprić, koja je sa nama podelila kako će se kod nje proslaviti Vaskrs, prvi sa njenim naslednikom, Aleksejem.

Ovaj Vaskrs za tebe nije isti kao i prethodni, jer si se porodila i na svet donela Alekseja. Koliko se sve promenilo u tvom životu i kakav vam je osećaj?

- Ovaj Vaskrs je nešto najlepše sa mojim Sinom Aleksejem, najradosniji praznik…Sada sam sve ostvarila kada sam postala mama. Sve se promenilo na bolje i najsrećnija sam osoba na svetu.

Foto: Privatna arhiva

Kako će se Vaskrs proslaviti u Vašoj porodici?

U porodičnoj atmosferi provešćemo praznike.

Video: Privatna arhiva

Sigurno je da se mnogo toga promenilo u vašim životima od kako je Aleksej došao na svet. Hoćeš da podeliš sa našim čitaocima vašu rutinu - ko kako spava, ko je presvlači i ko je bolji u tome?

Što se tiče presvlačenja uglavnom je mama tj ja zadužena, ali i ostali ponekad priskoče u pomoć.

Foto: Privatna arhiva

Vaskrs je jedan od najradosnijih hrišćanskih praznika, kome opraštašna ovaj veliki praznik?

Što se tiče oprosta svima je oprošteno sa moje strane i svu sreću želim… Širimo ljubav.

Foto: Privatna arhiva

Autor: N. Žugić