AKTUELNO

Praznična atmosfera u domu poznatog televizijskog para!

Najradosniji hrišćanski praznik u domu Milice Milše i Žarka Jokanovića obeležava se svečano i uz poštovanje svih običaja.

Omiljena televizijska lica su samo za Portal Pink.rs pozirala i otvorila vrata svog doma koji odiše toplinom i porodičnom i prazničnom atmosferom.

Takođe, oni su o običajima i sećanjima na Uskrs progovorili za naš portal!

Foto: Pink.rs

Kako ove godine proslavljate preznik i koli je Vama bitan ovaj praznik?

Uskrs volimo da proslavljamo porodično, uz ručak i druženje, veselo i radosno baš kao što je i sam praznik Vaskrs... Na veselje i život.

Da li bi ste sa našim čitaocima podelili nenke anegdota iz detinjstva i da li i dalje imate praznicnu euforiju oko uskrsnjih praznika? 

Kao mala uživala sam u farbanju jaja sa mamom, lepljenju sličica, pravljenju cvetnih aranžmana za ukrašavanje praznične trpeze i naravno u otkrivanju slatkiša koje je zeka sakrio po kući. Tu tradiciju sam nastavila i sa Antonijem kad je bio mali. Ta njegova radost pri pronalaženju skrivenih slatkiša i dan danas mi izmami najširi osmeh.

Foto: Pink.rs

Koje tehnike farbanja jaja kosristite i kolko vam je taj običaj bitan? 

Najviše volim farbanje jaja u lukovini, mislim da je to najprirodnije i najzdravije, ali volim i da ofarbam jaja i u različite boje, posebno u crveno. Šarena jaja obavezno stavljam u kristalnu činiju Žarkove baka Jele, tako nas i njena ljubav obasja.

Foto: Pink.rs

Koliko je Vaš suprug Žarko uključen i da li ima neka zaduženja oko pripremanja za praznike?

Žarko je upravo pomagao u pravljenju ruske salate, nenadmašan je bio u seckanju sastojaka. Pokazao se i kao odličan dekorater prazničnog prostora, a i uvek mi kupi prelepo cveće za Uskršnje praznike.

Autor: Pink.rs