AKTUELNO

Noć o kojoj će se tek pričati!

Prethodnu noć na imanju "Elite" obeležile su Nominacije i ulazak voditeljke Ivane Šopić u Belu kuću, kako bi takmičari izabrali između Lejdi Di i Nikole Lakića.

Foto: Pink.rs

Milena Kačavenda nazvala je Lakića licemerom, pa podržala Lejdi Di. Marko Đedović rekao je da smatra da je Lakić promenljive prirode i da igra kako vetar duva.

Sledeći koji je dobio reč bio je Uroš Stanić. Nazvao je Lakića preljubnikom i dupljakom, a on ironično poručio da ga supruga Coka ne zanima. Lejdi Di svojom izjavom napravila haos između Munje i Stefani.

Lepi Mića sledeći je izneo svoje mišljenje. Tvrdio je da je Lejdi zaljubljena u Lakića i da joj se to vidi u očima.

Milica Veličković počela je svoje iskazivanje nazvavši Lejdi nilskim konjem i mentolom. Rekla je kako smatra da Coka nije ljubomorna na Lejdi, a Terza je, u inat Milici, najavio intenzivnije druženje sa Draganom.

Danijel Dujković Munjez pokušao je da opere svoja osećanja prema Lejdi, pa je počeo da je vređa. Ivan Marinković razotkrio je Lakića rekavši da se zaigrao sa Lejdi Di. Tvrdio je i da Coka ne zna za njegove brojne afere. Podsetio ga da je prodao porodicu za nekoliko hiljada evra.

Marija Malivuk razotkrila je Lakićeve afere sa muškarcima. Bojana zamerila Ša što je nominovao Anđelu, on neće oprostiti vređanje mrtvog deteta.

Jovana Cvijanović dobila je reč, pa je raskrinkala Munjeza i Lejdi Di. Tvrdila je da su se poljubili, pa poslala Lakića u izolaciju.

Samir nazvao Lakića ober slinavkom, a Danka je dotukla Lejdi izjavom da smatra da se stidi svog imena.

Ivana je u jednom trenutku otkrila da je Lakić nominovan. On je počeo da pravda druženje sa Lejdi Di i otkrio da li će nastaviti druženje.

Za sam kraj, Ivana Šopić otkrila je ko je ugrožen za ispadanje iz rijalitija.

Autor: I.S.