AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji, voditelja Jovana Ilića, poznatijeg kao Joca Novinar, oglasila se bivša zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić. U video-pozivu Sandra je otkrila kako će provesti Vaskrs, pa je prokomentarisala odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Dotakla se i Stanislava Krofaka i Maje Marinković.

Dobro veče, Sandra, vidim da blistaš - rekao je Joca.
U pravu si, otišlo je nekih 16-17 kilograma - rekla je Sandra.
Prvo da te pozdravim i drago mi je da si se ostvarila kao majka - rekao je Limeni.

Foto: RED TV Printscreen

Interesuje me kako ćeš provesti Vaskrs. Ovo je prvi put da ga provodiš sa sinom
Euforija je, tu smo svi zajedno. Presvlačenje, mleko, ludilo, ali to je sve preslatko. Upoznajemo se s njim. Ja sam totalno druga osoba i svi su raspoloženi. Svi su mu se posvetili
Ima li kod tebe nešto što će sutra biti posebno - re

Foto: RED TV Printscreen

Spremna je Čuvarkuća i jaje za Alekseja. Spremni smo da se kuckamo
Kako ti se čini sad Elita - pitao je Joca.
Nisam ni pratila toliko. Želim im sve sreću, nije to više kao što je bilo. Miona mi je namazana, ali nema toliki kapacitet da iznese sve. Vidim da je Ša guši, ne bi trebali da dozvoli sebi te ispade. Mislim da ta veza neće opstati napolju. Mislim da se Stanislav pokajao što je ušao. Sa Majom ne vidim neku posebnu ljubav, bila mu je tabu tema. Dotakao ju je i mislim da ga ne radi više. Mislim da ih ne podržava ni njegova ćerka. Želim im sreću, ali imam prognozu da to neće potrajati - rekla je Sandra.

Foto: RED TV Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.