AKTUELNO

Danas je kao bomba odjeknula vest da je pevačica doživela sinoć saobraćajku, te i da joj je auto smrskan, kako prenose mediji.

Aleksandru je uslikao njen dečko, Darko dok je ležala na krevetu uvijena u ćebe, a društvo joj je pravio i kućni ljubimac, te je sudeći po fotki, pevačica rešila da malo odmori od nemilog događaja, a nakon same saobraćajke, ona se oglasila za medije.

Kada se desio udes sama sam bila u automobilu, sve se dogodilo u blizini zgrade gde živim. Od šoka se ne sećam ničega. Zahvalna sam Bogu sto sam ostala živa i to mi je u ovom momentu najvažnije. Sada sam kod kuće i oporavljam se - rekla je Mladenovićka za Kurir.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada, kako je odmorila, pevačica se oglasila na svom instagram profilu, otkrivši i koje povrede je zadobila.

- Beskrajno vam hvala svima koji se intresujete za moje stanje. Važno je samo da sam ostala živa, slaviću ovaj dan. Hvala ti Bože što si me sačuvao! Ugruvana sam, noga mi je povređena, ali to je ništa kada je glava na ramenima. Neću se više oglašavati, potreban mi je odmor, jako sam uznemirena i još uvek u blagom šoku. Vaša Aleksandra M. - napisala je pevačica na instagramu, te je dodala:

Foto: Instagram.com

Da ne zaboravim da sve što se ispostavi da je moja krivica snosiću posledice i odgovornost. I da se javno zahvalim vozaču autobusa koji je i više nego čovek ispao i naravno svim putnicima koji su bili uz mene i koji su svi, hvala Bogu, dobro. I da ne zaboravim da kažem da nisam bila u alkoholisanom stanju. Budite mi dobro i samo lagano, svuda se stiže na vreme. Pozdrav - dodala je ona.

Foto: Instagram.com

Autor: N. Ž.