AKTUELNO

Širom sveta danas se obeležava 1. maj - Međunarodni praznik rada, u znak sećanja na 1. maj 1886. godine, kada su radnici u Čikagu štrajkom i protestima počeli da se bore za osmočasovno radno vreme. Na današnji dan običaj je da se okupi porodica, prijatelji, da praznuju u prirodi, što je uradio i veliki broj naših javnih ličnosti!

Popularni voditelj Pink televizije i rijalti programa ''Elita'' Darko Tanasijević, samo za poratl Pink.rs otkrio je kako proslavlja praznik rada, 1. maj i gde je u prirodi odlučio da ''pobegne'' ovog sunčanog dana.

Kako smo saznali, on se nalazi na Kosmaju, gde je uživao sa prijateljima, ali se bez razmišljanja posvetio i nekim poslovima:

Foto: Pink.rs/Pink.rs

I ako sam upoznat u istorijat 1.maja i zbog čega se već decenijama praznuje širom sveta, za mene 1. maj znači odmor, druženje sa prijateljima, dobro provedeno vreme, dobro piće i dobra hrana! Ove godine je delimično bilo tako, jer danas praznig provodim radno i paradno, rekao je Darko pa dodao:

Foto: Pink.rs/Pink.rs

Proveo sam ga na Kosmaju sa svojim prijateljima gde sma uživao u roštilju, uz domaću rakiju. Takođe, bio sam i vredan... radio sam i kosio travu i obavljao razne druge poslove. Sada se spremam i odlazim u ''Elitu'' gde ću radno provesti ostatak 1.maja. Čeka nas uzbudljivo popodne u ''Eliti''. Razgovaraćemo o jednoj bitnoj i vrlo zanimljivoj temi pa smatra da će svi gledaoci biti oduševljeni, rekao je Tanasijević.

Da potsetimi, juče je domaću javnost uzdrmala ''žestoka'' prepiska voditelja i pevačice Nade Topčagić koja je odreagovala na njegovu fotografiju kao kosi travu!

Foto: Instagram Printscreen, E-Stock/Časlav Vukojičić

Da bi joj Darko dokazao kako zaista kosi travu, objavio je danas video na koji Nada sigurno neće ostati imuna!

Video: Instagram.com/darko.tanasijevic

Autor: N.P.