AKTUELNO

Mlada manekenka otkrila je za čitaoce portala Pink.rs šta je ono što je uvek u njenoj tašni.

Misica i manekenka koju su gledaoci kraj malih ekrana zavoleli nakon uloge u reklami za KlikTV, Anđelka Tomašević, dozvolila nam je da zavirimo u njenu tašnu i vidimo bez čega ona to ne može da izađe iz stana.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

U mojoj torbi uvek se nalaze vlažne maramice za skidanje šminke, kao i labelo. A ono što prvo spakujem pre izlaska iz kuće, i proverim nekoliko puta da li je u torbi, svakako je i punjač za telefon - objasnila nam je Anđelka.

Foto: Pink.rs

Pored telefona, punjača, vlažnih maramica i labela, Anđelka u torbi ima i kremu za ruke, koja joj je u zimskim danim neophodna, neseser sa osnovnom šminkom, pasoš, kartice... Ono što smo primetili jeste da Anđelka nema novčanik.

Novčanik su mi ukrali u jednom klubu pre nekoliko dana. Sva sreća pa su mi kartice i lična karta bile van novčanika. Sutra putujem u Beč, pa ću videti da tamo kupim neki koji mi se svidi - rekla je Tomaševićeva.

Foto: TV Pink

Anđelka u svojoj torbi nosi i ključeve od automobila, a priznala nam je da joj je u početku bilo nezgodno da se snađe na ulicama Beograda.

Polagala sam vožnju na Kosovu i kad sam došla u Bepgrad uzela sam nekoliko dodatnih časova sa instruktorom i sad se odlično snalazim u saobraćaju. Bez automobila bi mi bilo mnogo teže da funkcionišem - iskrena je bila manekenka.

Foto: Pink.rs

J. Vučić

#Anđelka Tomašević

#Manekenka

'