AKTUELNO

Ne štedi reči!

Pevačica i bivša rijaliti učesnica, Vesna Vukelić Vendi, gostovala je na Red Tv u emisiji 'Pitam za druga', te se dotakla veze Maje i Stansilava nazvavši Marinkovićevu promiskuitetnom osobom koja ne zna ništa drugo osim da širi blud i razvrat. Takođe je oplela po Janjušu smatravši da je dosegao maksimum svoje ljigavosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš odnos Maje i Stanislava i njene konstantne svađe sa Aneli Ahmić?

Ne može ona nikoga da izrešeta, jako je promiskuitetna osoba, ona ima toliko putera na glavi i totalan je blud i razvrat. Totalan je antiprimer kako treba da se ponaša neko i ne može ona da govori nešto za Aneli koja je ispala jako naivna osoba. Janjuš je toliko antipatičan čovek i sad je doživeo maksimum svoje ljigavosti. On ne zaslužuje ni da mu spomenem ime koliko je odvratan. Što se tiče Maje ja tu ne vidim ni promil dobrog niti istine, ona očigledno ima armiju botova i zbog toga se pišu pozitivni komentari za nju.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ; INSTAGRAM.COM

Da li Maja ima pravo da se promeni pošto vidimo da se ove sezone malo smirila i kao da je doživela prosvetljenje?

Prosvetljenje nije totalno bludničenje i stalno bitisanje u krevetu sa Stanislavom koji je izgubio svako poštovanje u narodu, ja tu ne vidim nikakvu promeni osim stalnog bluda i razvrata. Ona jeste poradila na bludu i razvratu ali to je samo prosvetljenje po đavolu, nikakva druga vrsta prosvetljenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š