AKTUELNO

Njen izbor je mnoge izbacio iz takta.

Sinoć je najgledaniji rijaliti u našem regionu "Zadrugu" napustila po drugi put Nena Petrović. Ona je imenovala za novog vođu Dragicu Janičić koja je po svom nahođenju izabrala sebi potrčke koji će joj ove nedelje biti desna ruka u obavljanju svih poslova.

Foto: TvPink Printscreen

Po dolasku voditeljke Katarine Nikolić zadrugari su prokomentarisali šta misli o novom vođi i njenoj raspodeli budžeta. Naravno, većina njih je kao i obično bila nezadovoljna siromašnim džeparcem koji je dobila.

Nakon toga je došao trenutak kada će saopštiti ko će biti ovonedeljni potrčci. Bez previše razmišljanja ona je donela odluku da to budu Marko Janjušević Janjuš kao potrčko broj jedan i Sloba Radanović potrčko broj dva.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam šokiran da je ona Slobu i mene izabrala za potrčke. Ja sam to očekivao danas. To je jedna iskompleksirana devojka, hoće da pokaže da me se ne boji. Možda bih čak i voleo da odem u duel, odmoriću malo. Kruni voli te tata tvoj - poručio je Janjuš.
Prošlo mi je danas kroz glavu da će to da uradi. Koga god da nominujete neću vam zameriti apsolutno ništa. Zahvaliću Dragici što pravi žrtvu od mene - prokomentarisao je Sloba.

- Ovime je pokazala koliko je iskompleksirana. Ona ne moze da gleda mene i Slobu kako spavamo zajedno, a ona nema sa kim 38 godina spava sama - skočila je odmah Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Pored njih, ona je odabrala i omiljenu osobu, koja će uživati određene privilegija. Naime, moći će da spava u komforu koji pruža Hotel "Zadruga. Njen omiljeni zadrugar je Marko Miljković.

Pročitajte još: DOVEO JE DO LUDILA! Luna SE OTIMALA DOK JE SLOBA POKUŠAVAO DA JOJ URADI OVO, ali on nije hteo da stane! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Dragica Janičić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'