AKTUELNO

Komentarisali i njegov razvod od Meline!

Harisa Džinovića u rodnom Sarajevu mnogi poznaju, jedni imaju reči hvale, drugi ga kude, ali su ispričali i veoma zanimljive priče o ovom popularnom pevaču koje nisu bile poznate javnosti.

- Go*no od čoveka - kaže jedan Sarajlija i dodaje:

- Imam loše iskustvo sa njim, digao nos kao da je Tito.

Ekipa pomenute emisije imala je priliku da sretne i Harisove drugove iz mladosti koji su odmah objasnili i gde se nekada nalazila kuća u kojoj je pevač živeo, a onda smo saznali i šta je danas na tom mestu.

- Njegova mama je tu stanovala i tetka. On je sa njima jedno vreme živeo - objasnio nam je komšija Harisa Džinovića koji pevača poznaje, kako kaže, "otkad znam za sebe".

Foto: TV Pink Printscreen

Sarajlije se odlično sećaju Harisa iz mlađih dana, a jedan od njih sa kojim smo imali pirliku da razgovaramo istakao je:

- On je bio moj drug. Bio je dobar skijaš, dobar harmonikaš, bio je dobar sportista.

U Sarajevu se ekipa srela i sa Harisovim prijateljem sa kojim je prevač krenuo u muzičke vode. On je ispričao i o tome kako su se uopšte upoznali:

- Otvara mi čovek, na sebi ima samo brkove, ništa drugo nema, sav je go.

O detaljima iz života pevača, koji nisu bili poznati javnosti, otkrile su ljubazne Sarajlije koje su istakle da kod njih niko nije zvezda, već da su svi oni samo susedi i raja.

A Harisova raja prokomentarisala je i razvod pevača od Meline.

- Eto kako se promenio, rastao se sa ženom - kaže jedan Sarajlija koji o pevaču nema baš najbolje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs