AKTUELNO

Muzičar Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, hitno je primljen u bolnicu pre dva dana, nakon što uopšte nije mogao da stane na noge.

Rasta je i pre sumnjao da ima problem sa diskushernijom, ali se ispostavilo da je sve dosta ozbiljnije. Rasta je danas operisan i sve je prošlo kako treba.

Foto: Instagram.com

U posetu mu je prvo došao otac, kog inače retko imamo priliku da viđamo u javnosti. Sa Rastom se pojavljuje na događajima samo u specijalnim prilikama.Reper je podelio emotivnu fotografiju sa ocem na Instagram priči, gde ujedno možemo videti i kako on izgleda nakon operacije. Iako je vidno umoran, Stefan je palcem nagore dao znak da se oseća dobro.

Foto: Instagram.com

"Nadam se brzom oporavku"

Podsetimo, reper Rasta se danas na društvenim mrežama oglasio porukom:

- Hvala svima na beskrajnoj podršci i pomoći. Nažalost, nekada tek u ovakvim situacijama čovek shvati koga ima pored sebe, a ja imam najdivnije ljude ikada i hvala vam na tome. Nadam se brzom oporavku i druženju na do sada zakazanim mestima, a onim bezobraznim i bez razumevanja želim isto što se desilo i meni i da Bog da nikada ne prisustvuju mom nastupu, jer to nije moja publika.

Autor: Pink.rs