AKTUELNO

Haos kreće!

Nakon današnje emisije u kojoj je Anđela Šparavalo izjavila da ne zna da li će svoj život nastaviti sa žena ili muškarcima, za Pink.rs oglasila se majka Anđele Šparavalo i iznela stav porodice u vezi izjave voje ćerke:

Moj muž je striktno rekao da neće da ćuje odnos sa ženom, ne samo jer je Bojana, ona je monstrum pa je monstrum. Moj muž neće uopšte da ona dođe sa tim mislima u kuću da bude sa ženom, neće prihvatiti. Sa tim mislima mi kao porodica nećemo uopšte da prihvatimo da uđe u kuću. Za ovo što priča ako nastavi, izgubiće porodicu, nećemo prihvatiti - rekla je majka Šparavalo.

Foto: Pink.rs

Nadovezala se i na sinoćnu situaciju i burnu svađu svoje ćerke i Bojane Pavlović.

Bojana je odlepila za Anđelom, ona dok se nije smuvala sa njom, nije pomenula da ima devojku, sad od jednom ima devojku. Ona se zaljubila i sad se pere. Prvo je ćutala da prenoći, a onda danas došla sa nekim argumentima. Plaši Anđelu, ja sam rekla i stojim pri tome. Neka me potkači samo, ja ću da iznesem sve što znam, neka je pitaju novinari da li je bila priviđenja majka ili ona ima ceo dosije - rekla je majka Šparavalo.

Foto: TV Pink Printscreen, UNIVERZUM HD MEDIA/N.M., Privatna arhiva

Autor: A.V.