AKTUELNO

Ostala joj samo uspomena!

Mira Kosovka nakon enormne popularnosti koju je stekla osamdesetih doživela je niz tragedija koje su zauvek ostavile ožiljke na njenoj duši.

Nakon što je izgubila bebu u sedmom mesecu trudnoće, 1999. godine ubijena joj je majka, nakon čega odlazi u Australiju gde je pokušala da izgradi život daleko od svega što je zadesilo, međutim umire joj i brat što je pevačicu uništilo.

Iako se u javnosti njeno ime često povezuje upravo sa tragedijama, Mira priznaje da je to bio okidač zbog koga je svojevremeno otišla na daleki kontinent.

Da sam ostala ovde… Nemilosrdni su ljudi, ne obraćaju pažnju koliko povređuju osobu koja je doživela tako nešto, to je jako bolno. Bolje da se ne priča o tome,da se ne dodaje so na ranu. Desila se Australija, pala sam, a dok sam se izvukla trebalo je. Dobar potez je bio što sam ostala, ovde bih trokirala. Kada mi je majka ubijena sećam se naslova gde su napisali: „Evo kako Mira žali majku“ ima li išta gore i morbidnije i baš je bez milosti i rekla sam: „Ajde zdravo“– ispričala je Kosovka i dodala:

Foto: Printscreen YouTube

Ranije me je mnogo bolelo kada pitaju i pišu za to i ta tragedija se ponavaljala. Treba znati meru u svakom poslu, pa i novinarskom. Mnogi su izgubili nekoga, kao da se to samo meni desilo– rekla je pevačica koja ne voli da govori o teškim događajima.

Na veliku žalost ljubitelja njenog glasa, ona je svojevremeno odlučila da napusti estradu i svoj poziv.

Foto: TV Pink Printscreen

Da pevam to više ne. Održim obećanje kada me zovu u emisiju, ali ne snimam, ne mogu, neće duša. Koliko god ljudima delovao lak taj posao, težak je. Kad mi kažu da se vratim i da snimim bar jednu pesmu, koliki sam baksuz snimiću opet hit kao „Šaka ljubavi“ i onda ću morati da radim, a ne bih to podnela, to je mnogo teško. Shvatila sam da neću moći više da pevam, putujem, radim i nisam više mogla sa tim da se nosim, a srce kada neće ne može da se natera. Sigurno bih bolje živela i više para imala, ali lepa je uspomena ostala. Retko, skoro nikada ne pevam ni za sebe– zaključila je Mira.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs