AKTUELNO

Ne želi da njeni cimeri "ispiraju usta" sa njom.

Gordana Džezhverović je održala lekciju svojoj ćerki Teodori da je prilika koju je dobila u rijalitiju nesvakidašnja i da mora maksimalno da je iskoristi. Jovana Tomić Matora je prekinula njihov razgovor i zajedno sa mama Gocom podelila svoj bes koji oseća zbog glasina koji se širi po Beloj kući.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Matora je saznala, kako Saška Karan i još nekolicina zadrugara komentarišu da su ona i Sanja Stanković pod jorgan planinom bile vrlo bliske. Ona je želela da razjasni o čemu se radi.

Foto: RTV Pink

Svaki put sa Sanjom legnem u krevet i češkam se po celu noć. Bilo je ružno i što su vas (Teodoru i Anđela) komentarisali, tako mi je i sada ružno... Pričala je da je Goca videla, komentarisala i rekla kako si ti rekla da nije prvi put i komentarisala si sa njom da sam ulazila kod Sanje u krevet i da smo se džarale... Kunem ti se da nikad nismo dozvolile da se poljubimo u krevetu. Ona prva žurka što postoji snimak, nikad nismo porekle. Da, hvatale smo se, ljubile i to je sve. Ne zbog nas. Mi to ne dozvoljavamo, meni mama gleda. To što sam se ja tako opredelila to je moja stvar - pravdala se Matora.

Goca je rekla da je uopšte ne interesuje šta su ona i plavuša radile i da su njega preokupacija druge stvari. Nakon toga su ona i Matora su došle do zaključka da pevačica ima na umu da ih zavadi i izazove napetu situaciju između njih.

Foto: Printscreen Youtube

Bez obzira što je već jednom naišla na osude od mnogih zadrugara zbog njenog komentarisanja o Anđelovom ujaku, ona se ponovo dotakla manekenove porodice.

Mene ne interesuje nečije seksualno opredeljenje, meni je bitno kakav je čovek. Ja sam to čitala još pre 25 godina, ovu priču za njegovu (Anđelovu) porodicu. Ja to nisam izmislila sada to se pre 25 godina pisalo za novine koje su izlazile - rekla je Gordana.

Pročitajte još: Dragica PODELILA BUDŽET i upozorila zadrugare: NEĆE VAM BITI LAKO! (VIDEO)

Nakon ovoga ona je porazgovarala i sa Janjušem, detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Gordana Džehverović

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'