AKTUELNO

Nikad žustrija!

Majka popularne učesnice 'Elite' i bivša zadrugarka, Marija Kulić, oglasila se za naš portal, te progovorila o napadima ukućana na njenu ćerku. Dala je savet Miljani da vraća svima po zasluzi, pa osula rafal uvreda po Mileni Kačavendi i Marku Đedoviću nazvavši ih ničijim prijateljima. Otkrila je da se gnuša ponašanja Milene nakon smrti njene majke, kao i njenog provokativnog oblačenja dok je u žalosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišete Miljanin odnos sa ukućanima u Beloj kući, reklo bi se da nikada nije imala više sukoba kao što ima sada?

Miljana svima daje po zasluzi, ja ne znam zašto je ona bila dobra sa Kačavendom, trebala je odma da preseče taj odnos. Ona je prodala prijateljicu, pričala najgnusnije stvari čak i o njenoj deci, daleko bilo da je ona nečiji prijatelj i da se neko njoj nešto poveri. Katastrofalno njeno ponašanje posle smrti majke i kad su joj javili da je u komi. Ne mogu da verujem žena u tim godinama oblači teksas šorc i zavezala košulju na stomaku, našminkana, nosi hajlajtere a samo što je majku sahranila. Meni je to ogavno, ima katastrofalno ponašanje, zna se kako se ožalošćen čovek ponaša. Majci nema 40 dana ona nosi belu haljinu na pruge, užasno. Nisam ja rekla da treba da stavim maramu i da plače po ceo dan ali zna se kako se ponaša kad ti neko umre a pogotovo tako bliska osoba, majka je jedna -rekla je Marija.

Foto: PINK.RS/PIXABAY.COM; RED TV PRINTSCREEN

Kako komentarišete Marka Đedovića, on je nekako do sad uvek bio suzdržan ali je danas najavio da će krenuti sa torturom prema Miljani?

Đedović je go*no oduvek bio i to je potvrđeno dvesta puta već, ja ne znam šta je Miljana tražila sa njim, oduvek postoji animozitet između njih dvoje. On je takođe ničiji prijatelj, ranije se šlihtao Miljani i sve fino a sad odjednom menja ploču.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: N.Š