AKTUELNO

Razvezao jezik!

U toku je emisija "Pitam za druga" na Red tv-u. Gost je bivši učesnik "Elite", Aleksa Erski. Prokomentarisao je Maju Marinković i Stanislava Krofaka.

Stanislav je čovek sličan meni. Mislim da su skladni, našli su se. Od Maje očekujemo čudne, impulsivne veze. Nije me začudilo što je sa mirnim dečkom. On je komentarisao čim je ušao da mu se Maja sviđa. Jasan je i vidi se šta odobrava, a šta ne. Dosta je liberalan i to Maji odgovara. Mislim da nećemo videti nijednu njihovu burnu svađu. Dosledan je sebi i samo ga Maja zanima. Mislim da je Stanislav pun pogodak za Maju. Ne bi sigurno oprostio Majine stare reakcije, da žensko nasrće na njega. Mislim da neće praviti ljubomorne scene, jer ne postoji devojka koja će moći da parira Maji. Mislim da je on tip čoveka koji kad reši nešto, stavlja tačku na taj svoj momački život - rekao je Aleksa.

Foto: RED TV Printscreen

Dao je svoje mišljenje o budućnosti Majinog i Stanisavljevog odnosa.

Mislim da će voditi Maju u Zagreb. Mislim da će ona pristati, jer je konačno našla zrelog muškarca. Kako će to prihvatiti njegova porodica, mislim da ga neće interesovati - kazao je Aleksa.

Pomenuo je i Stanislavljevu ćerku, Vanesu.

Njegova ćerka ima 16-17 godina i jako je svesna svega. Rekla mu je da ostane sam do kraja, kad je ulazio. Neki ukućani pokušali su da mu nabiju to na nos, ali on radi kako on misli da treba. Sigurno da njegova ćerka nije oduševljena. Svaka ćerka želi najbolje za svog tatu. Devojke iz "Elite" nisu baš nešto što bi neko poželeo da dovede kući. Ja 95% ukućanki ne bih ni na piće izveo. Nisu za nešto ozbiljnije - završio je Aleksa.

Foto: RED TV Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Autor: I.S.