AKTUELNO

Mesecima unazad, mediji bruje o stanju poznate pevačice Ane Nikolić, a ona je novom fotkom na društvenoj mreži instagram stala na put svim lažnim pričama.

Često se spekulisalo o njenom opštem stanju, te su razna nagađanja kružila društvenim mrežama, a da nijedno nagađanje nije istinito, govori u prilog tome nova fotografija koju je objavila Ana Nikolić.

Naime, ona je pozirala nasred ulice sa cegerom na ramenu, te se na slikama može videti da je Ana odlično, a ono što je mnogima zapalo za oko, jeste zapravo poruka koja je ispisana na Aninom cegeru.

- Ova torba bi mogla da nosi flašu džina i moj najveći greh - pisalo je na cegeru na engleskom.

Šta je ovime htela da kaže, ostaje nam da saznamo, ali, podsetimo, nedavno se pisalo i pričalo o skandalu u kafiću, kako je otkrio očividac koji se zatekao na licu mesta nemilog događaja za Kurir.

Ana je, kao i skoro svako veče, bila u šoping centru, gde je obilazila butike i po kabinama isprobavala garderobu. Na kraju je sela u neki kafić s jednim muškarcem. Sve vreme se čudno ponašala, ali to nije iznenadilo nikog od prisutnih. U početku je sve delovalo da je u redu, a onda je u jednom trenutku potpuno promenila raspoloženje i pobesnela na čoveka koji je sedeo pored nje. Nakon što ga je žestoko izvređala, ona je tog muškarca počela da udara tašnom i da ga psuje. U momentu su se svi okrenuli i bili zabezeknuti ovom scenom. Ubrzo je Ana ustala od stola i demonstrativno napustila kafić, pa se uputila ka garaži i svom automobilu. Mnogi su taj skandal i snimali telefonom, tako da će se to sigurno pojaviti na mrežama u nekom trenutku - završava očevidac skandala.

Autor: pink.rs