AKTUELNO

Pevačica Stojanka Novaković Stoja danas uživa u bogatstvu, a nakon smrti prvog muža prošla je kroz pakao.

Naime, kako je Stoja jednom prilikom otkrila, ona je nakon sahrane supruga ostala sa detetom na ulici.

- Ja moram da pomenem taj dan posle sahrane moj sin i ja smo došli kući i više nismo imali prava ni na šta... Morali smo da izađemo iz kuće, jer je tako njegova familija želela. Nikad me nisu voleli zato što sam siromašno dete i zato što sam se mlada udala za njega - ispričala je pevačica u jednoj emisiji i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Taj dan sam bukvalno išla ulicom sa detetom, bez garderobe, igračaka, bez ičega i vrištala sam na sav glas, baš mi je bilo jako loše. Gledam u dete i idem, a ne znam gde... Otac je bio toliko strog i rekao je ako se udam da više ne dolazim, a ja sam to shvatila bukvalno i nisam smela da idem kod roditelja, nekako nisam htela da oni budu u pravu - kazala je.

- Međutim, imala sam jednu dobru prijateljicu koja mi je pomogla tada, bila sam kod nje sa detetom nekih 6 meseci dok se nisam iščupala finansijski. Odmah sam morala da nastavim da radim. Prijatelji su mi pomogli koji su mi bili kao porodica - dodala je pevačica.

"Jela sam pola viršle za ceo dan"

Podsetimo, Stoja je nedavno progovorila i o rigoroznim dijetama na kojima je bila kako bi skinula višak kilograma.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Ja sam uvek nešto vadila (smeh). Imala sam period jako težak tih godina. Meni je preko glave bilo komentara: "Jao, vidi Stoja debela, celulit. Jeste, gruva energija, ali treba malo da smrša". Ja se zaintaim kao svaka žena koja želi da bude ribetina. Dva puta dnevno sam trenirala. Jela sam pola viršle za ceo dan, ne znam odakle mi energije da ne padnem u nesvest. Pila sam ceđene narandže, to me je držalo. Plivanje, masaže - otkrila je Stoja u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Autor: N. Ž.