AKTUELNO

Najpopularniji festival urbane muzike na našim prostorima, Belgrade Music Week, ove godine biće održan od 28. do 30. juna na beogradskom Ušću, a publika će imati priliku da čuje više od 25 izvođača među kojima su Heni, Popov, Petrov i Desingerica, koji ne kriju da se od samog početka karte prodaju velikom brzinom.

- Heni je prodao, bajo, sve! Heniju je to u krvi, on je genetski naštelovan, bajo, za prodaju karata, za biznis. Heni pali mešalicu, kafa, bajo, pare, kusur, karta - u svom stilu prokomentarisao je popularni Desingerica.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih četvorica pozdraviće publiku sa bine 29. juna, a čini se da su karte za taj dan rasprodate, jer su upravo oni omiljeni među mlađom publikom. Na pitanje koliko je popularnost uticala na njihove svakodnevne aktivnosti, kao i da li u miru mogu da odu do prodavnice, da kupe hleb i ostale namirnice, kažu:

Jedem bez hleba, pile moje (smeh)! Hleb goji, liče. Pogledaj kakvu liniju drži samo zato što ne jede hleb. Nemamo mi za hleb, samo bez hleba, isključivo parizer, nokte svinjske i to, goveđe... Ti paraziti sve izjedu, vidite kako sam se ja popravio. Sad sam vitak, fit. Za fan pit - fit - našalio se Desingerica.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi oni broje milionske preglede na Jutjubu, pesme su im uvek vodeće u trendingu, a na pitanje da li se ti milioni nalaze i u džepu kažu:

Ja se bavim humanitarnim radom, ja isključivo pare dobijam preko neke socijale ili tako, što mi dodele. Neko mi pozajmi po neki auto, tako malo... Ja para nemam - objasnio je Desingerica.

Foto: TV Pink Printscreen

Heni, član i osnivač Generacije Zed, najavio je njihov novi album.

Izlazi do kraja maja sigurno, čućete pesme na Belgrade Music Week-u.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastup Petrova jedan je od najičekivanijih - nije želeo da otkriva pojedinosti spektakla koji priprema, ali je priznao da slede nova iznenađenja

Posle Belgrade Music Week-a možete da očekujete dobre projekte i dobre nastupe - najavio je on i priznao da nije u emotivnoj vezi:"Nisam zauzet, tako će verovatno ostati još neko vreme. Trenutno je to po strani" - rekao je on pred kamerama "Premijere".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs