AKTUELNO

Zorka Krunić odlučila je da progovori za portal Pink.rs.

Iako se već nekoliko puta zarekla da nikakve izjave neće davati za novine, majka Jelene Krunić, Zorka, prelomila je i iznela svoj stav o dešavanjima u "Zadruzi" samo za portal Pink.rs.

Jelena je od samog ulaska u najpopularniji rijaliti na ovim prostorima privukla veliku pažnju gledalaca otkako je započela ljubavnu romansu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, iako je pre toga najavila da ima dečka koji je podržava u svemu i koji će je verno čekati da izađe. Njenoj majci se nimalo ne dopada što je to uradila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam se složila sa tim da uđe u rijaliti, ali dobro, njen otac je bolestan, izbegava da gleda i da se nervira. A on (Đekson) je za mene ljiga i loš čovek i šta ja znam. Ja ne znam ko je koga jurio, sve se vidi i sve se zna. Ona je ušla, a imala je dečka, a tamo sa onim mamlazom, ne znam. Sve se videlo, ona je rekla svoje, on je rekao svoje. Ne razumem je, nije bila klinka - rekla je Zorka.

S obzirom na to da je Jelena ubrzo shvatila kakvu je grešku napravila samim tim što je prevarila dečka sa onim ko na kraju nije bio vredan njene pažnje nakon svega što se u Beloj kući desilo, zapitali smo se da li postoji bilo kakva mogućnost da joj dečko oprosti prevaru, jer bilo je evidentno da se ona iskreno kaje zbog toga, toliko da je čak i zaplakala.

Foto: Instagram

Nije lud da joj oprosti, mislim... Javno tako nešto da uradi, pa ja joj ne bih oprostila. Ovakve situacije gde smo javno ne znam ko bi oprostio. Mislim, poniziti nekoga nije u redu - bila je iskrena mama.

Ukućanka je na adresu ,,Zadruge" dobila garderobu od članova svoje porodice, međutim, ona je pronašla jednu narukvicu zbog koje se i žestoko rasplakala, ali ni njena majka nije znala šta je tačno uzrok njenih suza.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da znam zbog čega je plakala. Iskreno, njen bivši dečko koji ju je ispratio, on je tu torbu preuzeo i odneo je tamo, pa možda zbog toga - rekla je za kraj gospođa Zorka za portal Pink.rs.

K. Ristić

#Jelena Krunić

#Majka

#Nemanja Đerić Đekson

'