AKTUELNO

Pevačica Zorica Marković iza sebe imao veoma bogatu karijeru koju su obeležili usponi i padovi.

Pevačica se sada prisetila svojih početaka na estradnoj sceni.

- Bilo je i lepih i ružnih trenutaka u karijeri, ali sam shvatila, generalno, da se u životu ne živi od uspomena. Nekako razmišljam, uspomene su uspomene, šta je bilo, bilo je. Sadašnjost je najbitnija- rekla je Zorica na samom početku razgovora.

Zorica ističe da je ponosna na sve što je do danas postigla.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponosna sam, ali da ne zaboravimo da je u sve uloženo brdo novca. Ulagala sam sama i mnogo sam ponosna što sam sve uspela sama, bez sponzora. Radila sam, zaradila i uložila koliko sam mogla, a to nije mala cifra. Samo tih 20 albuma po devet pesama puta dve hiljade, ili dvadeset hiljada u to vreme, maraka, evra nije bitno. Plaćeno, zarađeno, uloženo, pa treba se vratiti na nulu, pa opet sve ispočetka, ali ne kajem se, nije mi žao apsolutno- poručila je ona.

Jednu situaciju nikada neće zaboraviti.

Foto: TV Pink Printscreen

Da vam kažem, nekada su pevačica i konobarica bile najgore profesije, u to neko vreme. Mene ništa nije moglo da spreči, mnogo sam rizikovala, ali sam išla za svojim ciljem. Moj ujak, neka mu je laka zemlja, imao je dve ćerke za udaju i ja sam se popela na binu da otpevam pesmu Vide Pavlović „Ljubav je devojački san“, bilo je takmičenje pevača amatera, ja sam bila osmi razred i osvojila sam nagardu. Međutim, nakon te nagrade usledila je jedna šamarčina, ali nije ni prva ni poslednja. Ne mislim bukvalno na šamaranje, iako je mene život dosta šamarao. Pamtiću to dok sam živa… Ja sam se zainatila i to sam nekako praktikovala kroz život. Inat mi je dao mi snagu i vetar u leđa, taj inat da se dokažem i bila sam u pravu. One su se udale i lepo živele, ništa im ja nisam oskrnavila ugled što sam otpevala jednu pesmu na pozornici. Kasnije su svi mahali sa mnom.

Autor: pink.rs