AKTUELNO

Žestoko do samog kraja!

U toku su "Nominacije". Voditelj je Darko Tanasijević. Reč je dobila Marija Malivuk. Emisiju je zatvorila Maja Marinković, kao ovonedeljni vođa.

Počeću od Jovane. Odvratna je devojka, loš prijatelj. U stanju je da te proda za crnim stolom. Kako s kim sedne, tako ogovara pola kuće. Veoma je perfidna i ljigava. Nije devojka od poverenja, samo spletkari. Gde god mogu, podmetnuću ti nogu. Mnogo zla je nanela Aneli. Rečeno mi je da je spavala sa Janjušem. Janjuša sam oduvek poštovala. Nikad ti nijednu lošu reč nisam rekla. Podržala sam tvoju vezu sa Aneli i mislim da ste oboje bezobrazni. Slični ste i oboje ste ljubomorni. Mislim da biste se pomirili na keca, ali napravili ste mnogo sr*nja. Vidim emociju i sa tvoje i sa njene strane. Mislim da ti je jako žao zbog toga. Treba da te bude sramota za mnogo stvari, ali za ovo ste oboje krivi. Sujetan si. Poslaću Janjuša, sačuvaću Jovanu - kazala je Marija.
Za kraj, Maja Marinković - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je izolacija bila pun pogodak. Jovana je neko koga ja jako gotivim. Smatram da sam se ogrešila o nju. Dobra je prema meni, ali karakter ti je malo slabija strana. Kažu da si nemoralna, ja ne mislim tako. Lepa si devojka, ali treba malo češće da kažeš nešto. Janjuše, imali smo ovde najgore moguće sukobe. Imali smo ljubavni odnos i priznao si me kao devojku. Slažem se da je Aneli loš čovek, ona je ober ološ. To mogu ja da kažem, ne možeš ti, koji si joj partner. Mislim da to može da se reši na bezbolniji način. Verujem da je voliš, ali one reči ne opravdavam. Verujem da ćete se pomiriti. Poslaću Janjuša - završila je Maja.
Rezultat je 22 -19 i Janjuš odlazi u izolaciju - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko neće sedeti sa mnom napolju. Mene vi ne interesujete. Boriću se kroz ovaj rijaliti i neću dozvoliti sebi pad. Idem u izolaciju i hvala svima - kazao je Janjuš.
Zahvalila bih se svima. Nisam nikom odgovarala, jer nisam želela. Ne mislim nikom loše i to je to - završila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku videa.

Autor: I.S.