AKTUELNO

Janjuš "popio" mnogo kritika

U toku su "Nominacije". Voditelj je Darko Tanasijević, koji je dao reč Nikoli Lakiću.

Jovana ima oscilacije. Primirila se malo. Umeš da budeš pozitivna i nasmejana. Ne bih ti zamerao neke stvari. Više ću se fokusirati na Janjuša. Divim ti se, ali ne mogu da zanemarim naše rasprave. Video sam zaljubljenost kod tebe i Aneli, ali zamerio sam ti ponašanje prema njoj. Nasrnuo si na mene i to mi se nije dopalo. Takmičarski si nastrojen i mislim da ti je itekako bitan plasman. Ono što si uradio, ne radi se partnerima. Ne mogu se družiti s tobom, jer si mi izrekao onakve uvrede. Mislim da nemaš o Ša lepo mišljenje. Poslaću Janjuša, ostaviću Jovanu - rekao je Lakić.
Nisam nasrnuo ni na koga. Nemam lepo mišljenje o njegovom odnosu sa Mionom, ali kao čoveka ga volim - objasio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušamo Terzu - rekao je Darko.
Sa Jovanom imam nekad dobar, nekad loš odnos. Mislim da je u depresiji, treba da izađe i da se bavi muzikom. Janjuš mi je drug. Da li ćemo se družiti, zavisi od nas. Svi te osuđuju ovde. Zaljubio si se, znam ja. Nikad nisam ništa loše rekao za Aneli. Mislim da ne treba nikada da se pomirite. Ostavljam Janjuša, šaljem Jovanu - kazao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušamo Anđelu - Darko joj dao reč.
Janjuše, ti znaš da smo od početka rijalitija bili u sukobu. Rekao si da je moja majka k*rva. Po meni je to veliko poniženje. Ispao si korektan u dosta situacija. Šta god imaš sa Aneli, to treba da rešiš s njom. Ako ste rešili, nema potrebe da se vređate onda. Jovana je neko s kim sam ja ušla i delila krevet. Nije ispala korektna prema meni, ni ja prema njoj. Neke stvari sam ti zamerila kao drugarica. Moram da ostavim Jovanu i pošaljem Janjuša - kazala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Da čujemo Vanju - rekao je Darko.
Što se tiče Jovane, nije loša osoba i nema lošu dušu. Mislim da mi je lagana i mislim da sa njom može ko kako hoće. Mislim da je blentava, ali ne da je glupa. Kao muva bez glave. Sa Janjušem imam korektan odnos, šarmantan mi je. Volim njegovu ironiju i mislim da je interesantan. Jako ti zameram psovke za Aneli, jer smatram da ste oboje zrele osobe i ne stoji vam. Emocija je evidentna, znam da se volite. Verujem da ovo nije kraj, mislim da za vas ima nazad. Vi ne možete da ostanete imuni jedno na drugo. Poslaću Janjuša, sačuvaću Jovanu - završila je Vanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da čujemo Jelenu - kazao je Darko.
Jovana je draga devojka, jako dobar čovek. Nju nikad ne bih poslala u izolaciju. Janjuša ne znam, nisam mnogo komunicirala s njim. Znam sve najlepše o njemu od Ivana. Volim tvoj humor. Vrlo je realan, ali žao mi je što me je izvređao. Nisam mu uzvratila. O Jovani nemam šta da kažem. Jovanu ostavljam, Januša šaljem - rekla je Jelena.

Detaljnije pogledajte u nastavku videa.

Autor: I.S.