AKTUELNO

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić iz lože je, zajedno sa svojim izabranikom, biznismenom Draganom Stankovićem, pratila 173. večiti derbi između fudbalera Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić".

Jovana je, očekivano, privukla pažnju navijača u loži, gde se pojavila u crvenoj haljini, zbog čega se naslućuje da je ovaj put navijala za crveno-bele kojima je donela sreću, te su savladali Partizan sa 3:2.

Foto: Instagram.com

TV zvezda pozirala je sa svojim izabranikom, a koliko su kompatibilni govori činjenica da se ne razdvajaju, te maltene sve rade zajedno.

Sve radimo zajedno. Čak i fudbal gledamo zajedno - poručila je Jovana.

Foto: Instagram.com

Inače, Jovana se nije deklarisala kao navijač Crvene zvezde ili Partizana već je, pre tri godine, kada su je pitali za koga navija, odgovorila:

Ništa, ne navijam ni za koga, ne znam nijednog fudbalera, svi se iznenade kada to kažem, jedino u šta se ne razumem je fudbal! Navijam za reprezentaciju! Možda neko treba da me odvede na utakmicu, pa da vidim, to bi za mene bio doživljaj, da mi se daju dve strane i da vidimo šta će biti! - izjavila je Jovana Jeremić 2021. za Republiku.

Autor: pink.rs