AKTUELNO

Pevačica Biljana Sečivanović osvojila je 12. mesto u "Zvezdama Granda" u sezoni 2008/2009, a sada, više od deceniju kasnije, ističe da je za nju takmičenje bilo stresno iskustvo.

Ipak, kako kaže, bez problema bi ga ponovila.

Foto: Pink.rs

Ne mogu da kažem da nije bilo stresno, s obzirom da nisam znala u šta se upuštam i koliko je to zahtevno u svakom segmentu. Mislila sam da je tu akcenat bio na pevanju, međutim, bilo je mnogo stavki koje su bile potrebne da budete zvezda „Granda“, a ne samo pevanje. Morate da imate svoj personaliti, svoj stav lični. Nama je bio različit žiri, imali smo ljude iz različitih sfera života, različita životna pitanja, a ne samo vezana za život i muziku. Imali smo razne testove, ali kad bi moralo opet da se sve to ponovi, ja bih opet sve prošla – objasnila je pevačic, a potom se prisetila svog prvog susreta sa Sašom Popovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi kontakt je bio na audiciji u Čačku. Ja sam bila pogubljena, umorna i nenaspavana jer sam radila tada sa bendom ujutru do pet, a došla na audiciju u 11. Meni je to bilo malo vremena da se odmorim. Upisala sam podatke kako sam stigla, nešto zaboravila, nisam upisala broj telefona. Bukvalno sam izašla sluđena, kao da sam pala sa Marsa i prvi kontakt je bio baš taj, kada je pitao „A broj telefona?“ Onda sam prišla i upisala broj telefona koji je bio za javljanje ako prođem u uži izbor, koji je tada bio za nas 36- oro – prisetila se Biljana.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Public logo

Autor: pink.rs