AKTUELNO

Udara nikad niže!

Voditelj Darko Tanasijević podigao je Milenu Kačavendu kako bi progovorila o svom sukobu sa Anitom Tomić i Anđelom Rankovićem, te se umešala i Matora.

Milena od kad datira taj animozitet prema Anđelu i Aniti? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Anite tiče traje od uvek, ja moje mišljenje nikad nisam promenila. Ja mimo stola nisam neko ko provocira i neko ko dobacuje. Kada sam se vratila i rekla da više neću biti suzdržana, to sam tako i mislila. Nemam nijedan dobar razlog da ćutim. Isprovociralo me je u ponedeljak Matorino izlaganje, znaš koliko me interesuje pristrasni ste, jok i nisam. Nisam ja sudija ovde da moram da biram. Naravno da jesam, kao što su i njima ljudi. Meni je pun kofer da slušam baljezgarije, mnogo mi je sve ovo jedna velika farsa. Svako Matorino izlaganje se svodi na to da Anđelo nju demantuje, iz svih tih demanta svaljuje se na nju, povraća mi se. Oni mene ne zanimaju, ali ću ovde da komentariše. Mnogo su ih naturirali, ovde se već zna ko su finalisti, pobednici. Ne može niko da zaboravi da je ona ušla sa Matorom, da je živela sa njom. U ponedeljak kaže Anita njeno dete bilo kod Matore deset dana, ovde se se*e po Matoroj - rekla je Milena.
Njen dečko bivši je pravio problem da dete živi sa dve žene - rekla je Matora.
Niko nije rekao da je Matora najgora jer je Aleksej bio deset dana, poenta je da dete nije živelo 3 meseca - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta tebe boli uvo za moje dete - rekla je Anita.
Anitina mama se oglašavala da dete hoće da oduzmu mene, u tužbi koju je dobila nije bilo pomena Matore već zbog njegovih i njenih deteta. Matora je želela da bude sa Anitinim detetom, a sada kada ne odgovara ni za šta. Sad se pere od se*sualnosti, priča ovde Anđelo koji nije upućen ni u šta. Ona mene tri dana provocira direktno. Anita je u stanju ne da laže sebe, nego ono. Ova mi non stop dobacuje bolesnica, ja danas sedim i ćutim, a onda ja njoj kažem ološčino, ološčino koji je spreman sve da uradi. Anđelo ja koliko znam ti si izgubio procenat koji je dobila Ana Raadulović, da si držao, on se predstavlja kao milioner, a evo čovek na D mu je pozajmio pare. Gde ti je drugar koji te je uveo ovde, a ti ne pričaš o tome. Meda i ti ne možete da se poredite sa procentima. Ajde ćuti prodana dušo najveća na svetu koja postoji - rekla je Matora.
Zbog čega smatraš da je Anđelo svetislav? - upitao je Darko.
Jedino što je uradio da Anitu izvede na pravi put je da je prešla sa Svetislava na ku*ac - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti je dobacivala sinoć i garderoberu i kako komentarišeš to što Anđelo kaže da si planski naručivala pesme Mikice Bojanića? - upitao je Darko,
Evo jesam planski, imam da radim šta hoću. Oni šta god ja uradim oni kažu ja znam da se Matora nije promenila. Ja imam prema vama, vi prema meni. Vaše je super, a ja kad kažem svoje mišljenje ja njima rušim svet i ljubav. On mene toliko vešto nadmudruje, ja u jednom trenutku doživim i da se pravdam. Utripovao se, narod ga hvali da je on anđeo i nju izvodi na pravi put. Za razliku od njega ovo je moj život, meni je obraz čist. Meni bi bilo katastrofa da imam ženu koja je bila sa ženom i kaže da je bio eksperiment. Evo ja pozdravljam moju podršku. Zamisli da sam ja Aniti uradila ovo što ona meni radi 3 dana u ormanu - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče provociranja, to nije provociranje. To je bilo kada je Uroš dobio dva tri pitanja da se promenio, posle je imao sukob sa Ša, ja sam rekla da prestane i kroz šalu da od kad je krenuo da se druži sa mnom dobija pitanja. Bila je emisija klipovi ja ulazim odavde u garderober i pričam old vrata do kraja i nazad, ja želim da se operem od nje to je moja najveća životna greška. Još dva meseca je do kraja, neće me uvući u njeno blato - rekla je Anita.
Ja sam njoj za ta dva ipo meseca samo bila neko ko je štitio, bio uz nju, od čega se ona mene pere bre? Mene blam od nje, pa se ne perem. Ne bih baš rekla da je nisu podržavali zbog mene - rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.