AKTUELNO

Uz svoje roditelje maksimalno!

Iako svoj privatni život drži daleko od očiju medija, pevačica Nadica Ademov prvi put je sada široj javnosti pokazala roditelje.

Naime, njen otac je juče slavio drugi rođendan, ondnosno tog datuma je imao zdravstvene probleme, pa je jedva ostao živ, a ponosna ćerka se oglasila na društvenim mrežama i javno mu se obratila emotivnom porukom.

Foto: printscreen

Tata, srećan ti drugi rođendan. Hvala Bogu dragom da si nam na današnji dan ostao živ. Neka te Bog čuva od svakog zla i da ti najviše zdravlja. Žele ti Meli, Daka i ja -poručila je Nadica.

Podsetimo, Nadica se juče oglasila na društvenim mrežama i obavestila publiku da se vraća na estradu samo nakom pet meseci od porođaja.

Posle najlepše pauze, u subotu premijerno za vas nova pesma “Kukavice” u “Zvezdama Granda” od 21h na RTV „Pink“, kao i na YouTube-u. Vreme je da se vratim vama dragi moji, sa onim što vi najviše volite od mene. Emotivna balada koju sam pre malo više od godinu dana najavila sa Banetom Opačićem. Neću vam ništa više otkrivati, a ubeđena sam da će vam se nastup posebno svideti. Očekujem vaše iskrene utiske i od srca sam zahvalna što ste uvek tu uz mene – napisala je ona.

Autor: Pink.rs