AKTUELNO

Ne smiruje se!

Završena je emisija "Gledanje snimaka", ali učesnici su još uvek na nogama. Nenad Aleksić Ša i dalje je raspoložen za svađu, pa je napao Luku Majčicu.

Rekao si kako izdržava sa mnom. Odakle ti potreba, je'l ti to drugarica? Šta ti ima da pričaš s njom? Je'l treba da crtam, jel ste m*ntoli? Odakle ti da pričaš mojoj devojci kao psihičko zlostavljanje? Šta bi, da k*raš? Šta mislite, da ćemo raskinuti zbog vas d*bila koji trujete? Rekao si za psihičko zlostavljanje, voditeljka je to potvrdila - rekao je Ša.
Nisam rekao da laže voditeljka, nisam rekao u tom kontekstu - odbranio se Luka Majčica.
Priđe mojoj devojci i p*ša po meni. I da ne budem s njom, vi joj nećete prići. To vam garantujem. Nikad veće p*čke i smr*dovi. Ti kao prilaziš, budaletina - nastavio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se njim zamaraš - ubacila se Aneli.
Bolesni ljudi bre, nemoj niko da me tapše po ramenu. Najgore što ne znaju. Tresću k*rac koliko hoću po tebi. Ne mogu da verujem, Luka. Ja sam bre b*dala. Nikad nisam pogrešio ni u čemu, sve bude kako sam i rekao. Kad ti kažem imaš mene, imaš mene. Prestani da lažeš o vezi i da stvaraš lažnu sliku o vezi - rekao je Ša Mioni.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.