AKTUELNO

Oplela!

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je Milenu Kačavendu u Šiša Baru koja je progovorila o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući.

Milena rekla si da više nećeš štedeti nikoga i da kada napraviš retrospektivu svog učešća da si možda bila i blaga - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina, vratila sam se i slušam one ljude kako lažu i muljaju. Analizirala sam kako ko priča, rekla sam Marku da sam se umorila, on mi kaže dođe trenutak kad i učesnici pregore i potroše. Sad sam dobila neki elan da kažem sve što nisam, a nisam - rekla je Milena.
Svi kažu da je tvoja nominacija udarac u metu, da si ga baš zakucala. Jel postoji nešto što nisi rekla - upitao je Darko.
Postoji, posle sam htela da se pojedem živa što nisam rekla. Zaboravila sam da kažem da je izgorela što je Maja sa Stanislavom u vezi i da ona misli da joj se sveti. Nisam joj rekla da je nezahvalna, kada je mogla da peva u najboljem klubu u Zagrebu, što nije pevala, jer je niko nije zvao. Žao mi je kad pogledam Ša, devojka je pustila krila, na svakom ćošku ima takvih kao što je ona, mrsomu*a - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš Ša? - upitao je Darko-
Ljudi pričaju da je on dobar čovek, ali ja to nisam videla. Upoznala sam ja njega u magazinu in prošle godine i tad je bio polupan zbog Vanje, on definitivno nije normalan. Ja mogu da razumem da tri puta imaš fijasko za života, a negde i stvarno mislim da nije normalan. Marko je umoran kao pas, samo leti za njima, svi dolaze za njega. Kada su teške situacije, ja sam mu tu, ali uopšte nemam lepo mišljenje o njemu - rekla je Milena.
Kako komentarišeš nova zbivanja između Aneli i Janjuša? - upitao je Darko.
Janjuša ne tolerišem, ne pravdam. On radi užasne stvari kad popi*di, ali njoj ću svašta reći. Kao da ima 25 godina, a ne 35 godina. Ja sam sigurna da on užasno boluje, ali ona mi nije jasna. Ona se druži sa Anitom i Mionom. Radi jednu pogrešnu stvar, ja sam bila protiv toga da Janjuš iznese njegovu intimu. Ja sam znala da je tamo neko muško druženje, čujem Munju koji utrčava i kaže Aneli. Vidi Munja je psotao takav lignjoslav u ovom rijalitiju, ja ne mogu da verujem da se meša u svaki odnos - rekla je Milena.

Autor: N.P.