AKTUELNO

Bacio sve karte na sto!

U emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' gostovao je popularni pevač Marko Bulat koji je govorio o svojoj karijeri, planovima ali i privatnim stvarim! Više puta, zajedno sa ženom Marijom govorili su o velikoj borbi koju zajedno proživljavaju, a sada se osvrnulo na to koliko ih je njeno zdravstveno stanje promenilo:

Sve to sa Marijom nije mene promenilo... ja se borim i trudim da ostanem onaj isti Promenilo je nju, njenu fizionomiju, pogled na život... Ne znaš sa kojim nivoom bola će se probuditi svakoga dana. Podrška je najbitnija. Ja je maksimalno podržavam. Jako je teško, ceo taj period i proces bio, rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Bulat se osvrnuo i na njegovu decu i otkrio da li će ih podržati ako krenu njegovim stopama:

Moja deca imaju sluha. Kada bi mi došao jednog dana i rekao da želi da se bavi muzikom, pomogao bih mu, nabaco bi mu tezgu, rekao je kroz osmeh Bulat, pa objasnio i kako kako oni reaguju na njegovu popularnost:

Foto: TV Pink Printscreen

''Tata kako tebe svi znaju... '' pita me on. Ja ga grdim da ne priča sa strancima, a ja to radim. Njemu je sad to čudno. Ooživljavaju sve to dobro i bude im interesantno. Ljudi me stalno zaustavljaju, slikaju se sa mnom i to im bude interesantno, zaključio je on.

Autor: Pink.rs