AKTUELNO

Otkriveni svi detalji iz njenog života!

Popularna rijaliti zvezda Aneli Ahmić ne prestaje da intrigira javnost od trenutka kada je ušla u rijaliti 'Elita' kao prevarena žena od strane Asmina Durdžića koji ju je zamenio sa Stanijom Dobrojević. Nakon određenog perioda Aneli je ušla u ljubavni odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem koji je od početka bio turbulentan i pun, kako svađa tako i pomirenja. Njen bivši muž Asmin je izneo razne optužbe na njen račun a jedna od njih je i da Aneli u svojoj kući u Dubrovniku nije imala ni struju ni vodu, već da joj je on pomogao oko renoviranja i obnavljanja imanja. Kako bi saznali da li je lagao ili govorio istinu, naš novinar Jovan Ilić posetio je Dubrovnik u okviru svoje emisije 'Rijaliti Rešetanje' , te je saznao sve o Anelinom životu, kao i prikazao njenu rodnu kuću.

Jovan Ilić je na početku emisije otišao do kuće majke Aneli Ahmića, a zatim i kod njene sestre Site. On je porazgovarao sa komšijama kako bi opipao 'puls' naroda i saznao šta oni misle o njihovoj sugrađanki.

Da li je istina da je ovo Anelina kuća i šta kažete o njenom učešću u Eliti?

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko znam jeste njena kuća. Što se tiče učešća super je, sve okej, sve je za deset.
Kako komentarišete njenu vezu sa Janjušem?
Ne bih komentarisao, to je njen odabir i njena stvar. Išla je sa mojom malom u školu i sve je bilo super, nikada nismo imali nikakvih problema.

Joca je zatim otišao do Aneline vikendice kako bi razgovarao sa podstanarom koji živi u njoj.

Kakve su Aneli i njena majka?
Ja njih znam ovako iz viđenja ali nismo imali neki duži kontakt. Ne znam stvarno curu toliko, ne poznajem je. Meni je njena sestra ovo iznajmila ovde, mislim da je ovo sve njihovo. Vidim da često neko prolazi ovuda, ima i u drugim stanu pored isto dosta ljudi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga Joca je pozvao Anelinu tetku Almiru Ahmić kako bi porazgovarao sa njom o sestrama Ahmić.

Dobar dan Almira, mi smo danas u Dubrovniku pa smo želeli da vas pitamo da li ste raspoloženi da porazgovaramo o dešavanjima u Eliti, prvenstveno o Aneli?
Ne, definitivno ne želim da pričam o tome.

Detaljnije pogledajte u video-snimku na početku teksta...

Autor: N.Š