AKTUELNO

Evo šta smo saznali u Sarajevu i kako izgleda Dinova radnja na Baščaršiji.

Pevač Dino Merlin po svom glasu i hitovima poznat je širom Balkana i malo je onih koji ne znaju njegove najveće hitove. 

Foto: PROMO/UNIVERZUM HD MEDIA/N.M./Pink.rs/Z. Veljković

Region je pre dva dana potresla vest da je Dino hitno hospitalizovan nakon što mu je pozlilo u njegovoj radnji na Baščaršiji. Naime, nakon što se Dinu Merlinu slošilo, Hitna pomoć je odmah reagovala, a očevici kažu da je pevač izgledao jako loše i da je jedva hodao.

Foto: Pink.rs/M. Krasić

Naša ekipa se uputila u Sarajevo, a u njegovoj radnji na Baščaršiji nam je potvrđeno da je pevač sada dobro i da nije u pitanju ništa ozbiljno.

Foto: Pink.rs/M. Krasić

- Dino je sada dobro. Kod kuće je sa svojima. Naglo mu je pozlilo te večeri, samo je prebledeo, osetio je teskobu i mučninu. Na sreću, nije ništa ozbiljno - otkrivaju nam zaposleni, dok su nam iz okolnih radnji isto i potvrdili.

Foto: Pink.rs/M. Krasić

- Ma Dino je jak čovek, nismo upućeni u to da je imao neke ozbiljnije zdravstvene probleme, koliko znamo... Delovao je uvek zdravo i raspoloženo, često je u svojoj radnji. Te večeri smo se svi preplašili kada mu je pozlilo, ali kako čujemo sada je dobro i kod kuće sa porodicom - rekla nam je zaposlena u lokalu pored, dok su sugrađani imali samo lepe reči za pevača.

Foto: Pink.rs/M. Krasić

U galeriji u nastavku pogledajte kako izgleda radnja Dina Merlina u Sarajevu i šta se sve tamo prodaje.

Autor: M. K.