AKTUELNO

Ovo niko nije oćčekivao!

Prethodnu noć na imanju Elite obeležila je emisija "Nominacije". Voditelja Ivana Šopić je ušla u Belu kuću, a takmičari su prethodne noći birali između Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

Foto: Pink.rs

Prvi koji je nominovao bio je Nenad Aleksić Ša.

Ja ne vežbam govore, ne znam šta bih novo rekao. Naša relacija se ne menja. Ja nemam pravo da komentarišem odnos sa Majom, mogu da se stavim u poziciju učesnika, skladni su mi, okej funkcionišu, Maja je drugačija, za sada deluju okej. Imamo te verbalne rasprave u izlaganjima, ja iznosim svoje mišljenje kao i on svoje. Ne vidim potrebe da se izvinjavamo jedno drugom sada, ne smeta mi, ne vdim smetnju. Gledaoci to što hoće da vide me remeti. Što se Stanislava tiče, ne diraj me, ne diram te, dok nije pretnja za moj odnos ono. Što se tiče Mione, ne vezano za crni sto, mi funkcionišemo lepo, za stolom njene ludorije. Ja od nje ne odustajem, ja sam takav, dok mi ona ne kaže da ne želi, ja se sklanjam odmah, ne mogu nikog na silu ništa da nateram, ona radi šta želi ne može niko na ništa da je natera. Mislim da njeni roditelji neće promeniti stav, i po čestitkama vidim da ni moji nisu za taj odnos, ali mislim da ona sam određuje šta će da radi, ja poštujem njene roditelje i nemam šta loše da kaže, ako kaže da je poslušala roditelje, to je čupalica. Nervira me kod nje jer se prebacuje na nešto od pre i to joj baš zameram. Lepo mi je sa njom, volim je i voleo bi da je stalno tako, i da za stolom bude direktna i korektna. Intuicija mi nešto govori i to ću zadržati za sebe, naravno ostavljam nju, šaljem njega - rekao je Ša.

Usledila je nominacija Maje Marinković.

Ja nisam promenila mišljenje od prošlih nominacija, sve je ostalo isto. Mislim da je Miona loš čovek, neko ko gleda svoju zadnjicu i egzistenciju, mislim da nije lojalna osoba, dobar partner i prijatelj. Neko ko je uvek bio tu za nju i doveo u svoj grad, ali ona je Stanislava izdala kao čoveka. Ne vidim da je lojalna prema Ša. Mislim da ne voli Ša, smatram da se igra sa njenim emocijama, nije hrabra da prizna kako stvari stoje, ali je svesna da je kraj. Smatram da je tu prokockala svaku moguću šansu i da je u ovom odnosu, isključivo, jer nema šta drugo. Neće to trajati dugo, dok ne dođe u bliži kontakt sa roditeljima. Ako je njima lepo, meni je još lepše. Kada sumiram utiske, ne vidim da je nasmejana, da je srećna, sve mi je nešto na silu. Kada odgovara, kada produbljuje taj odnos sa Stanislavom, on je direktan i jasan na svakom polju. Ja sam u svoju vezu sigurna, tako da je to to. Pokušala je da me omalovaži, ali nije uspela, ja se ne pravim fina i moralna. Lepo sam ja rekla, fina, fina, pa Miona. Ona je videla da se Stanislav i ja zbližavamo, sve je primetila, slušala je taj razgovor i meni je to jasno. Ša jeste loš po sebe u ljubavnim odnosima, ali je neko ko je kvalitetan momak i dobar prijatelj, nije neko ko bi te zaj**o u životu. Ne zaslužuje ni jednog ni drugog momka - rekla je Maja, a onda je nahvalila Stanislava Krofaka, te je njega sačuvala, a Mionu poslala u izolaciju.

Tokom reklama Anđelo Ranković je rekao Aniti Stanojlović da ne želi da iko gleda njihove svađe i da je zbog toga najbolje da njih dvoje raskinu, te je ona zaplakala.

U jednom momentu je Stanislav čestitao Takiju Marinkoviću i svojoj mami rođendan.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mileni Kačavendi koja je oplela po Mioni i podržala Stanislava.

Što se tiče Stanislava mislim da sam ga dobro karakterno procenila, mislim da ne želi da povrati Mionu, došao je da uzburka priču. Sve taksarivno što si naveo je logično, ostaješ pri svome stavu, po pogledu bih rekla da nisi muškarac koji je pao sa drveta. Što se tiče tvoje priče to mnogo njih radi, ali tebi se to uzima za zlo. Što se tiče veze sa Majom, mnogi se menjaju, pa mislim da i Maja može, za sad ste mi kul super, vidim da vas hejtuju, svi očekuju neki karambol, svađe. Mislim da vi možete biti super par, imaš jedno poštovanje, nemam razloga da ti podilazim. Vidim da se Maja baš zagrejala, Stanislava ću ostaviti. Što se tiče Mione imam jezivo mišljenje o tebi, folirantkinja si prava, odvratan si čovek, namazana si do zla Boga. U ovo u šta si se upustila treba da imaš baš herca, dužna si da nam objasniš taj prošli odnos, nisi pokazala da si prava žena, smatram da ne zaslužuješ ni jenog ni drugog, nemaš mu*a da ostaviš ni jednog ni drugog. Nisi hladna, proračunata si, ja sam te procenila odmah, pokazala si sve što je odvratno. Nisi prijatelj Aneli, ima dana dokazaće se. Razmažena si na osnovu ničega, nisi ni pedantna za sebe, ti si samoživa. Imaš loše karakterne osobine, sa Ša si iz interesa, doguraćeš do kapije. Ti si nezahvalna, mislim o tebi sve najgore, želim vam sreću, volela bih da grešim, ostavljam Stanislava, šaljem Mionu - rekla je Kačavenda.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Marku Đedoviću kako bi izneo svoju nominaciju.

Počeću od Mione, ono što sada mislim, ne znači da ću misliti za pola sata. Meni Miona skuva mozak, niko mi nije ovako skuvao mozak do nje. Mnogo puta kada ona izlaže, ja se kunem, ne znam šta je ona rekla osim da zategnem patike i da idem za Ša po dvorištu. Šaki bi voleo da Miona odgovara na način na koji Stanislav odgovara na pitanja. Miona kada ustane, ništa ne može da se zna. Sa strane, jeste ovo što Ša kaže, funkcionišu normalno, ali mnoga pitanja ne postavljaju. Suštinski ništa ne razumem i to je ono što meni izazove bes. Retko ko je mogtao izlaganjem da me iznervira, jer ne razumem ono što devojka govori, jer mi deluje da je devojka previše pametna, a ja glup. Pričala je da je ušla u vezu sa Ša osmog decembra, slala 11. ili 12. srce Stanislavu, došli njeni roditelji i rekli joj šta su rekli, trebala su joj tri dana da razmisli, on joj nije dao ta tri dana, na radiju je rekla da je došao Stanislav da je verio, da ne bi mogla da odbije kao čoveka kog je volela. Znači Stanislava je prevarila zbog zaljubljenosti u Ša, a onda bi isto to uradila Nenadu sa Stanislavom...Nijedan odgovor ni na jedno pitanje nije precizan i jasan. Zato Mioni niko ne veruje u njenu ljubav prema Ša, ja verujem da ona oseća nešto prema njemu, ali je to daleko od neke velike ljubavi. Miona mnogo izvrda i mnogo mi nije jasna, a onda se pitam, šta bi radila u tom odnosu sa Ša, ako ga ne želi?! Sve ono što je govorila za Stanislava i tu sumnjam u te rečenice - rekao je Đedović o Mioni, a onda je prešao na Stanislava:
Meni su Stanislav i Ša jasni, on je jasan da neće da se miri, da li on pogleda ili ona, to je stvar tumačenja. On je video i znao do pretposlednje debate da hoće da se miri, do pre 15 dana, rekao je da bi se ona sa njim pomirila. A od tog trenutka, ona je videla i osetila da nema više šanse kod njega, a da je do tada puštala pipke i šanse. Ne mogu nikada da razumem nekoga ko gleda da potgra živce nekome za koga kaže da voli, samo da bi bila u pravu. Ostavljam Mionu, šaljem Stanislava - rekao je Marko.

Tokom nominacije Miljane Kulić. ona je potkačila Nenada Aleksića Ša:

Stanislave ti si povučen i miran tip, i Mionu voliš, ja te razumem u svemu. Razumem što si sa Majom, ona je lepa i privlačna devojka. Mionu su hipotetička potanja poremetila. Ša ti si bolestan, Miona te nervira i pravi glupim, ne svaljuj na mene. Sa Mionom mižeš samo ovde da budeš - rekla je Miljana.
Kao ti sa Zolom - reksao je Ša.
Smatra da je Miona sponzoruša jer je sa Ša zbog karijere, a sa Stanislavom zbog para, jer da si ga volela, ne bi mu uradila ono što si mu uradila. 90 posto nacije je uz Mionu i Stanislava. Stanislave ja verujem da si se zakleo u trenutku i ja sam se klela u trenutku, ne znam što si imao osećaj krivice da šalješ dronove. Ja podržavam samo prave ljubavi, nacija vidi sve, ti si samo bolestan. Maja će biti je*ena stranska kao i Ša, tako da Stanislave želim ti sve najbolje u ostatku rijalitija i da se držiš uz Maju. Ušao je Ša da vrati Vanju i pričao da je izgubio bebu, ti si za Vanju stvoren, kao i ona za tebe. Ona je prelepa, gospiđetina, idealni ste jedno za drugo. Miona tra da budeš izričita, drska si i bezobrazna, mislim da si sponzoruša, ostavljam Stanislava, šaljem Mionu. Sve dok joj se reči ne budu kosile sa delima pričaću ovako. Mislim da si jako bezovrazna i da nikoga ne zaslužuješ - rekla je Miljana.

Usledila je nominacija Aneli Ahmić.

Miona je ovde moja drugarica, ja ću biti uvek tu uz nju, uvek ću je braniti, uvek ću biti na njenoj strani, ona je meni itekako jasna. Možda mnogima nije, ali meni jeste, ona i ja se kontamo. Jako sam je zavolela, prirasla mi je srcu, poštujem je, volim je i jedna mi je od ženskih osoba ovde koja mi je među dražima. O Mioni imam samo najlepše reči, itekako je dobar čovek, ko je poštuje, ona ga poštuje, ko je ne poštuje, ne poštuje ga...Ne gledam ja u Stanislava, ja i kada gledam, pratim samo situaciju. Zbog Stanislava ne idem u pab, ali ću početi da idem. Ne gledam ga na taj način, gledam ga kao Mioninog bivšeg dečka, nikad se nije upetljao ni u jednu žensku raspravu. Šaljem Stanislava, ostavljam Mionu - rekla je Aneli, a nakon nje je reč dobio Lepi Mića.
Miona je neko ko je meni mnogo drag, ja Mionu kapiram za razliku od prethodnih govornika. Ja mislim da je Miona itekako direktna, ona gleda sebi, međutim, pristrasnost je jako prisutna. Ja smatram da je Miona iskrena u odnosu sa Ša, ako ga ne voli, šta nju sprečava da ne bude sa njim?! Ona je s njim zato što ga voli, jasno je kao dan, sve ostalo su budalaštine. Ona je takva, hladna, drska, bezobrazna, ne želi da se menja, takva je. Sada bi svi da je menjaju kako njima odgovara, ne, devojka je takva...Ovde čuje neko samo šta mu odgovara, ali okej, za mene je ona drska i bezobrazna, po meni je to za ženu odlično i pravi muškarac će to da ceni. Što se tiče odnosa mene i Mione, ona je prema meni korektna, ona mi je draga, mi se ne družimo. Kada dođe kod mene da popričamo, ona dođe kada joj je teško, nikada joj nisam rekao ništa kontra niti s kim da bude, uvek sam joj govorio da prvo poštuje sebe. Jasni su mi njihovi odnosi kao dan, gotivim je, draga mi je. Nije loš čovek, možda neke stvari uradi loše, ali ja ne mogu da sudim na osnovu par nekih loših da je loš čovek. To je izbor svakoga. Što se tiče Stanislava, mi smo u odličnim odnosima, pričamo o nekim stvarima koje nemaju veze s rijalitijem, a kada pričamo o rijalitiju, ja mu objašnjavam neke stvari kako bi mu bilo jasnije. On je kao životinja, kao zver, oštrog sluha, o svemu razmišlja. Neko ko je stekao stvari na taj način, itekako čuva. Mislim da su prema njemu darežljivi. Ja sam mu rekao da kada je ušao ovde, da ne veruje nikome. Svakome da za pravo onoliko koliko njemu odgovara. Dozira stvari kako njemu to odgovara, mislim da je jako oprezan...Oni znaju da ja znam da oni sve ovo rade jer su nemoći. Čovek kada nema sumnju, oni zaspu kao bebe. Ovde da sve grmi, mkene boli ku**c, jer znam da sam čist. Koga god vidim negde da mi je drag, popiću kafu. Ša je neko ko trpi od žena sve. Da ja imam privatni rijaliti i da mi neko kaže koga da pošaljem, ja bih poslao Ša. Sve što neko želi, on radi. Šaljem Stanislava, ostavljam Mionu - rekao je Mića.

Usledila je nominacija Anđela Rankovića.

U okej sam odnosima sa Stanislavom, drži reč da se ne meša u odnos Ša i Mione, veza sa Majom je u početnoj fazi, što se tiče Mione mislim da ima idalje neke emocije. Što se tiče Mione ne mislim da si nemoralna, ne volim za ovo što je iznosila sa Stanislava. Mnogi kažu da si nadobudna, arogantna, takva si nećeš sa svima da se družiš, treba biti selektivan. Bolji sam sa Mionom, ostavljam nju, šaljem Stanislava - rekao je Anđelo.
Što se tiče Stanislava ista relacija, lepo ide veza sa Majom. Miona mi je jedna od omiljenih osoba, uvek ću je braniti, mislim sve najlepše, sačuvaću Mionu, šaljem Stanislava - rekla je Anita
Stanislav mene poštuje, dobro kapira rijaliti i šalu, zna da nemam lošu nameru. Mislim da si dečko sa kojim bi se družio, ali nije prirodno, naš odnos je dobar i neće se promeniti. Miona mene nije nikad uvredila, uglavnom sam bio protiv tvojih izlaganja, nisi direktna, imaš situacije koje nisu jasne. Ša tvoje ponašanje u vezi je užasno. Poslaću Mionu da vidim šta narod misli o njij - rekao je Janjuš.

Ša je veoma burno reagova na nominaciju Žane Omnie.

Što se tiče devojaka kao što je Miona, meni se dopada tvoj stav, kažu da si arogantna i prepotentna, ne daš na sebe. Ja volim takve žene, meni si draga ovde u kući. Apsolutno mi se sviđa način na koji se svađaš, učestvuješ, što se tiče odnosa sa Ša, mislim da nisi dovoljno iskrena. Naravno da mislim da si ušla sa emocijom. Reakcije bi svakom normalnom smetale, Ša zna šta mislim na tu temu. Neću komentarisati Stanislave ni tvoje, ni tuđe fetiše, slažem se da radiš šta hoćeš i ideš gde ti je volja. Ovde si pokazao korektno ponašanje, jedino što mislim, jeste da nisi iskren u odnosu sa Mionom. Mislim da i dalje nemaš emocije, jer neko ko nema nikakve emocije, nema nikakvu reakciju, a ne takvu kao ti. Ja da sam napolju, ja bih prva glasala da idu na Rajsko ostrvo, Ša i ja smo na tu temu pričali - rekla je Žana.
Meni to nikada nisi rekla. Ne možemo da budemo dobri ako ti daješ seljačke predloge i ti podržavaš gledaoce. Ne, to nije dobro za mene, pogotovo ne da to izlažeš kao moja drugarica - skočio je Ša.
Ja sam Ša rekla to, da mu ne bi prebacivala Miona: "Ti si meni platio prvu, drugu ili treću nedelju". Naravno da ću ostaviti Mionu, a poslati Stanislava - rekla je Omnia.

Teodora Delić je ponizila Mionu svojim izlaganjem, a nakon toga su se ređali žestoki komentari takmičara.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Snežanu Jovičić kako bi iznela svoju nominaciju.

Mionino ponašanje mi se ne dopada prema Šakiju, da sedi ovde, a on da visi na kavezu, to ne valja. Ne prebacuje se priča sa Stanislava, kada ti postave pitanje, na Vanju. Ne dopada mi se što iznosiš prljav veš iz odnosa sa Stanislavom, čak i da ima nešto loše, treba da ćutiš kao gospođa. Ako si sa jednim dečkom, ne planiraš da se udaješ za bivšeg. Smatram da su Stanislav i Maja spojili lepo i korisno, rekla sam da je sve iz strasti. Da je Ša moj brat, nikada te ne bih htela za snajku. Ostavljam Stanislava, šaljem Mionu - rekla je Sneža.
Ja sa Mionom za pet meseci nisam progovorio pet reči. Ti si rekao da nemam kodekse, da sam te izdao, okej, to je tvoje mišljenje, ja tebe poštujem, ali ne očekuj da ti pu**m - rekao je Aleksa.
Ne tražim da mi pu**š, ali pu**š drugima. Ti si lik koji se priklanja ljudima i koji želi, po svaku cenu, da ostane u rijalitiju. Ti si bio moj drug, a onda je došao neko u rijaliti. Ja Matoroj ne zameram da trenira, da ode na rođendan i tako dalje - rekao je Ša.
Nakon toga sam ga slušao da je šest puta ponovio da nemam kodekse, da sam ga izdao, ja sam to shvatio kao provokaciju da moram da mu se priklonim. Ja cenim druženje po kvalitetu, iz tog razloga ostavljam Stanislava, šaljem Mionu - rekao je Aleksa.

Nakon toga voditeljka je otkrila da su nominovi Stanislav Krofak, Ivan Marinković, Boža Džons i Aleksa Erski.

Anita Stanojlović je nastavila da drami nakon nominacija, jer Anđelo nije hteo da komunicira sa njom, a ona je nakon toga krenula da ga grli ali Anđelo nije hteo da je zagrli, te je ona opet počela da drami.

Teodora Delić i Bebica su razgovarali do ranih jutarnjih sati o njihovom odnosu i o tome što je Bebica uzeo keks od Miljane, što je Teodori veoma zasmetalo.

Autor: N.B.