AKTUELNO

Sukob mišljenja!

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković ugostila je u studiju dobro poznata imena sa domaće javne scene. Sanja je u studiju na aktuelne teme razgovarala sa Katarinom Grujić, Gocom Lazarević, Nadom Macurom, Sašom Kaporom i Sašom Borojevićem. Tema današnje emisije je i više nego zanimljiva, a ona je 'Da li su u društvu na ceni više oni koji umeju ili oni koji imaju?'.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Marinković je predočila gostima jedno zanimljivo istraživanje u kome su žene rekle koje osobine muškaraca su danas na ceni. Najčešći odgovori su bili: negovan i zdrav, stambeno obezbeđen, spretan sa alatom i lojalan.

Meni se najviše sviđa ovo prvo negovan i zdrav i stambeno obezbeđen -rekla je Nada Macura.
Meni je bitno da je negovan i zdrav i lojalan -rekla je Katarina Grujić.
Mene samo zanima šta znači ovo spretan sa alatom, može da bude itekako dvosmisleno -rekla je Goca Lazarević.

Foto: TV Pink Printscreen

Saša Borojević je izazvao revolt kod gostiju izjavom da druačije razmišljaju i imaju drugačije potrebe muškarci iz provincije od muškaraca u Beogradu.

Kada pričamo šta je muškarcima u krvi moramo da se dotaknemo toga da drugačije razmišljaju muškarci recimo iz Užica nego Beograđani. Ovi iz Užica žele uvek da izgrade porodicu a kad im treba neka ljubavnica oni dođu u Beograd -rekao je Borojević, na šta je Grujićeva planula:
Sad je udario na Beograđanke, misliš da bi Beograđanka tako nešto uradila -pitala je Katarina.
Šta to Beograđanka ima što nema neka devojka iz Užica naprimer? -pitala je Nada.
Muškarci u Beogradu imaju problem jer misle da su oženili ženu koju će moći da varaju. Ta žena ni najmanje nije naivna. Mi smo treći u Evropi po stopi razvoda. Svako svakog laže, dođu u crkvu zavetuju se i onda se razvedu posle kraćeg vremena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je problem što je urušen stub jednog društva a to je porodica. Mislim da postoji što manje ljubavi i empatije. Današnji problem je i sebičnost, oni lako ulaze u odnose a brak je žrtva jer ti neke svoje stvari i vreme moraš da prilagodiš drugoj osobi -rekao je Kapor.
Ja uvek hvalim svog muža, ja sam ga birala da bude najbolji što može, izabrala sam svoju srodnu dušu i najboljeg čoveka na svetu i najmuževnijeg -rekla je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Š