AKTUELNO

Nisu se nadali ovolikom uspehu!

Grand produkcija večeras je u specijanom izdanju emisije ''Zvezde Granda - Specijal'' obeležila 25 godina postojanja i rada!

Ekskluzivno o ovom jubileju progovorio je Saša Popović, koji je davne 1998. godine osnovao produkciju zajedno sa Lepom Brenom.

Zaista sam srećan i zadovoljan. Pre 25 godina kad smo Brena i ja otvarali Grand, nismo mogli ni da sanjamo da ćemo dočekati ovu 2024. Ja sam zamislio neki veliki šou, sa publikom... dogovorio sam sa Željkom Mitrovićem tada da to sve napravimo i emitujemo to na TV Pink. Imali smo najlepši studio u regionu, započeo je priču

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo veliku nesreću da krajem '99 godinam se naš studio zapalio. U to vreme samo imali velike bardove kad su voditelji u pitajnju: Minimaks, Tamara Raonić, Peja, Tozovac, rekao je pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Sve emsiije koje smo pravili, pravili smo da se ne emistuju samo jednu sezonu. Znali smo da će biti uspeha. Smatram da će svi naši sadašnji projekti opstati i dalje. Trudili smo se da uvek imamo nešto novo, što će publika voleti... i tek mislim da ćemo trajati, zaključio je Saša.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs