AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Na narednom snimku koji je pušten prikazano je kako Stanislav Krofak ogovora Mionu Jovanović koja sa strane o njemu priča svašta, ali njemu ne sme ništa da kaže u lice.

Ja nisam nikome rekla za ovo, on je mene pitao i onda je rekao da se šalio. JA o tome nisam nikome pričala. On je to izneo jer je Nenad stalno prilčao da on zna sve to - rekla je Miona
I sada si rekla na televiziju. E sada meni nije jasno, to ostaješ sa njim u odnosu, ja bih ga zveknula, a sa druge strane pričate o se*su kao tabu tema. Za mene je Stanislav najtransparentniji ovde, oi sve kaže šta i kako, a ti njega nakon toga nisi ostavila. Meni je poštenije što on kaže, jeste meni to jeza, ali to je njegova stvar.Miona je kriva što je ostala sa njim. - rekla je Miona.
Meni ne može da se nameće ovde ništa, ja to nisam iznela, mene ta bljuvotina ne zanima - dodala je Miona

Foto: TV Pink Printscreen

Miona sa svima priča drugarčije, ona ne treba da priča partnerima o tim stvarima iz prethodnom odnosu. Nije normalno da partneri zanju sve detalje. Ti meni predložiš da mi odvedeš na pijacu robova i prodaš. Meni su razgovori sa bivšim bolesni, ništa tu meni nije jasno. Ona njemu nije zamerila nijeju stvar a sada moram - dodao ej Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sada rekal da više povrenja ima u Ša, a kao napolju joj je bilo neprijatno da kaže nekome to - rekla je Miona.
Sve što je rekao Đedović je tačno - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona mora da odgovoara na pitanja, da objasni sve. ŠTa god da se desi, ona mora da kaže: kao ona je bila u šoku zbog Stanilava i ankete. - rekao je Marko.
Ona je ista kao ja, ljubomoriše i ona, ali to radi perfidno,. Danas mi je prebacila za pesmu - dodao je ŠA.
Pesma April je za bivšu devojku - rekla je Miiona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.