AKTUELNO

Odlučila da više ne ćuti!

Majka Anđele Šparavalo, Aleksandra, oglasila se za naš portal, te progovorila o novinskim natpisima da je objavom svog deteta potencijalno podržala njenu gej vezu sa Bojanom Pavlović. Otkrila nam je kakvog je zdravstvenog stanja cela njena porodica, kao i da li je njen salon zatvoren kako prenose mediji ili radi regularno.

Foto: privatna arhiva

U prethodnim danima smo imali priliku da ispratimo objave koje ste kačili sa vašom ćerkom na društvenim mrežama, da li to znači da se situacija malo smiruje i da ipak prihvatate njen izbor?

Ja sam izbacila moje dete, nisam Bojanu. Ja ne mogu da ne volim svoje dete. Što se tiče Bojane ja ne želim da čujem njeno početno slovo u kući koliko mi je gadna. Taman posla da bih prihvatila njihovu vezu, moj muž i ja i dalje stojimo pri istom stavom da ona nema šta da traži sa njom.

Da li se osećate malo bolje nakon svega, malo se spustila medijska prašina. Kakvo vam je zdravstveno stanje?

Pa jesmo bolje smo dosta, ne gledamo toliko često i bolje se osećamo, imamo neke druge obaveze. Gadi mi se da gledam Bojanu, kako je vidim tako prebacim kanal. Stojim pri tome da je najveće zlo koje je ušlo u rijaliti program.

Foto: Pink.rs

Kakvo je stanje sa vašim frizerskim salonom, da li je otvoren, s obzirom na to da je više puta snimljeno kako je salon zatvoren?

Da, radimo normalno. Kad su mediji bili, ja sam imala neke obaveze pa nisam u tom trenutku radila, ali salon radi regularno kao i uvek do sad.

Kada bi Anđela nakon rijalitija došla kući i rekla da želi da ostane sa Anđelom, kako bi reagovali?

Ne bi prihvatili nikad to. Ako ima 20 godina i može sama onda neka izvoli, neka sama odgovara za svoje postupke i neke se snalazi. Ona je od mene napravila lažljivicu, takve reči je izgovorila da ne mogu da verujem.Kao da joj je neko čip ugradio ili ne daj Bože bacio magiju pa je totalno izgubila razum.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Š