AKTUELNO

Treća epizoda šou programa "Pevaj sa mnom" regionalne muzičke zvezde Slobe Radanovića lansirana je večeras, a kao što je i u svakoj, tako su i ovoj epizodi prikazani kadrovi iz njegovog privatnog života.

Naime, Sloba Radanović i Jelena Radanović ovog puta progovorili su o svadbenom veselju, za koji Jelena nije bila, jer kako kaže ne voli gužvu.

- Nismo pravili svadbu ni kada smo venčali u crkvi, ni u opštini - rekao je Sloba.

- Sloba je fan svadbi, ja ne volim dužvu i mnogo ljudi, pokušali smo da izbegnemo - počela je Jelena, ali joj je Radanović upao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Jelena je fan Slobe Radanovića - dodao je on, sa čim se ona usaglasila.

Ovim povodom, Goran Lečić Leka, Slobin kum i menadžer progovorio je o poznanstvu sa pevačem.

- Sa Slobom sam se upoznao preko našeg zajedničkog prijatelja, odakle je krenulo drugarstvo, prijateljstvo, što se kasnije pretvorilo u poslovnu saradnju. Nastavili smo uspešno, a to se samo krunisalo kumstvom...Žena je stub jedne porodice, tako je i u ovom slučaju i u poslovnom i u privatnom smislu je Jelena podrška prava, Slobi to prija i odgovara. Našli su se - rekao je Leka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja volim da kažem da nijedan čovek nije rođen da bude sam, ona mu je podrška ne samo u karijeri, nego i u životu - rekla je kuma.

Takođe, u okviru ove treće epoizode, ekskluzivno je prikazano na koji način je Jelena birala venčanicu za svadbeno veselje, kao i samu dekoraciju sale. Oko odabira pomogle su joj sestra i kuma, ali je presudno mišljenje bilo zapravo Slobino, kog je pozvala na video poziv da osmotri sve opcije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam ga zvala iz salona venčanica da izabere, jer mi je nekako važnije da se njemu sviđa haljina, nego meni - rekla je Jelena.

U galeriji ispod možete pogledati salu za svadbeno veselje:

Autor: N. Ž.