AKTUELNO

Na programu Televizije Pink upravo je počela vaša omiljena emisija

Već četvrtu sezonu za redom talentovani mališani iz celog regiona predstavljaju se u najboljem svetlu na ružičastoj sceni. Večeras se završava četvrti krug i takmičari u "Pinkovim zvezdicama" otpevaće po jednu pesmu, a od njih devetoro, u nastavku takmičenja ima mesta za osmoro takmičara.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro veče, dobrodošli u još jednu emisiju "Pinkovih zvezdica". Večeras je poslednja emisija četvrtog kruga četvrte sezone. I večeras njih devetoro će izaći i pokazati nam šta su to pripremili. I večeras ćete uživati kao svakog petka, njih devetoro nastupa, a jedan takmičar napušta takmičenje i sledećeg petka počinje taj peti krug, kada stvari postaju malo teže za njih - rekla je voditeljka Marijana Mićić.

U crvenim stolicama žiri je u nešto izmenjenom sastavu, pa će talentovane mališane ocenjivati Milan Stanković, Leontina Vukomanović, Sergej Ćetković, Jelena Tomašević i Marko Kon, koji menja Gocu Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Evo ja nedelju dana sumiram utiske i baš se radujem što sam ponovo došao. Sad kao dolazim sa nekim iskustvom, znam šta sam mogao bolje pre nedelju dana - našalio se Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

I Milan Stanković obećao je da će promeniti nešto u svom žiriranju.

Hm, pa ispraviću neke stvari, odlučio sam da budem stroži, a ispostavilo se da sam u prošloj emisiji svima dao petice, mislim svima dao glas. Tako da ću večeras da se potrudim da nadoknadim nedostatak Grdane - rekao je Milan misleći na Gocu Tržan koja je opravdano odsutna.

Foto: TvPink Printscreen

Udobno se smestite i ne menjajte kanal Televizije Pink jer magija upravo sledi.

Pink.rs

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'