AKTUELNO

Neočekivano!

Upravo je počela proslava Bajrama u Eliti. Aneli Ahmić je prva krenula da čita čestitke, a prva poruka je bila od Asmina i Stanije.

Aneli prvo ti želsim čestitati Bajram,. Ljubav nije kada te voljena osoba vređa. Iako ti nikada to nije rekao u lice, čovek koji voli ne priča za voljenu osobu da je ološ. - čitala je Miona čestitku od Aneline podrške.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je Miona pročitala čestitku od Aneline majke.

Draga kćeri, Bajram šerif mubarek olsun, ja sam dobro koliko je to moguće biti. Trudim se da što manje gledam, ali neke stvari je nemoguće ne videti. Jedna od tih je i da te nazivaju Romkinjom, a ti nemaš ni kapi romske krvi. Tvoje familija se pita zbog čega ti ćutiš o tome i ne objasniš da ti u sebi sa očeve strane imaš turske krvi i začepiš usta osobama koje pripadaju romskoj nacionalnosti, a srame se toga - glasila je čestitka Aneline majke.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna čestitka je bila je od Aneline podrške koja joj je skrenula pažnju na Janjuša., pa je Miona pročitala čestitku od Site:

Draga sestro, Bajram šerif mubarek olsun, Današnji dan proslavljamo sa našom majkom, prvo da ti kažem da smo svi dobro. Nora je super, ide redovno u vrtilć... Ima svu ljubav ovog sveta, jako je razigrana i sretna. Nora ima svu ljubav ovog sveta, nemoj da brineš, uskoro ćemo u Dubrovnik, uz tebe smo. Nikad nemoj zaboraviti da smo svi uz tebe i da te volimo, napisala je ona pa dodala:
Ako smo podržali tvoju vezu, nismo podržali da unakazuješ sebe i nas. Zamolila sam te da u svoje ime, moje ime i ime naše porodice ispoštuješ neke stvari, a ti nisi ispoštovala ni jednu. Nama je to nepodnošljivo, i tovju vezu niko ne podržava više. U tom odnosu nema poštovanja, i ako opet upoloviš u taj odnos, prekinućemo. Izledaš kao najveća jadnica, ko te voli a govori da si žena lakoog morala i da si blam, nama stižu poruke da je Janjuš najgori, a mni to ne govorimo - glasila je Sitina čestitka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.