AKTUELNO

Šok otkriće!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" na RED TV, pevačica Maja Nikolić dala je svoj sud o dešavanjima u Beloj kući, a na početku se osvrnula na Nenada Aleksića Ša.

Foto: RED TV Printscreen

11. aprila je rođendan i Ša. Gledaćete proslavu rođendana Ša, a to veče i Maja Nikolić rođendan. Otpevala bih mu: "Ne može nam niko ništa, jači sam od sudbine", a otpevala bih mu i moju pesmu: "Varali me svi, pa možeš i ti". On je jako emotivan, on nije koristoljubiv. On živi za ljubav, devojke to prepoznaju, pa ga iskoriste...On je inače ljubomoran muškarac. Ženski ovnovi nemaju dodirnih tačaka sa muškim, ali sam ja puno radila na sebi. Dva puta sam razvedena, meni kada kažu da ne mogu da se udam, kako ne mogu?! Mogu još 25 puta. Ša je neko ko je skroman, jako je mlad doživeo popularnost i ne može da savlada emocije, on je više emocionalno, nego racionalno biće. Puni 49 godina, a ponaša se kao da ima 25 godina - rekla je Maja za Ša, pa se osvrnula na teške reči koje je Marko Janjušević Janjuš izgovorio Aneli Ahmić:

Foto: RED TV Printscreen

- Ne treba tako da se priča ni tokom veze, ni nakon raskida, čim tako govoriš, znači da ti govoriš o sebi. Njih dvoje se vole, jake su emocije između njih dvoje. Ja Janjuša poznajem kroz ove rijalitije, pisao mi je , čak kada sam bila u žiriju "Zadrugovizije", rekla sam da me je startovao i hteo da bude sa mnom. On je slab na lepe devojke, slab je na devojke koje imaju velike grudi. Maja ga je uništila, videli ste kako ga je vrtela oko malog prsta - dodala je Maja.

Foto: RED TV Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.