AKTUELNO

Oduševili čitaoce i gledaoce!

U nedelju na Televiziji Pink i portalu Pink.rs zvanično je počela NOVA ERA PINK.RS-a. Naime, kako smo prethodne nedelje najavili, glavni urednik portala Pink.rs, Nemanja Pajić pokrenuo je šest novih projekata.

Prvi projekti koji su startovali u nedelju bili su "IZA ZATVORENIH VRATA" voditeljke Snežane Zinović i "RIJALITI REŠETANJE" Joce novinara.

Foto: Pink.rs

Voditeljka i novinarka Snežana Zindović razgovarala je u vili na Senjaku sa Harisom Džinovićem koju je pevač pravio za njegovu porodicu sa sada već bivšom suprugom Melinom.

Haris je tom prilikom otvorio vrata svog velelepnog doma i otkrio našoj vodiltejki sve o početku karijere, uspesima i padovima, ali i o turbulencijama u prethodnom periogu.

Foto: Pink.rs

Prva emisija "Iza zatvorenih vrata" oduševila je gledaoce i čitaoce našeg portala te za samo jedan dan od emitovanja broji neverovatne preglede na Youtube platformi, što je veliki uspeh za portal Pink.rs ali i mladu Snežanu koja hrabro grabi ka vrhu.

Celu emisiju "IZA ZATOVRENIH VRATA" pogledajte u nastavku.

Ubrzo nakon Smežanine emisije, počelo je "Rijaliti rešetanje" Joce novinara koje je od emitovanja na Trending listi platforme Youtube. Naime, Joca je otišao put Zagreba gde je razgovarao sa mnogim poznanicima takmičara Elite, Stanislava Krofaka i Mione Jovanović koji su živeli zajedno u Krofakovom stanu pre Mioninog ulaska u Elitu.

Foto: Pink.rs

Kako je Miona u Eliti ostavila Stanislava i ušla u turbulentan ljubavni odnos sa Nenadom Aleksićem Ša u kojem se se njih dvoje svakodnevno raspravljali o njenom bivšem momku, Stanislav je rešio da uđe u Elitu kako bi se suočio sa Ša ali i otkrio sve o svojoj vezi sa Mionom.

Foto: Pink.rs

Joca je u svojoj poseti Zagrebu razgovarao sa poznanicima Stanislava i Mione, a pored toga je obišao Stanislavov stan u kojem su živeli on i Miona i potražio dokaze o njihovoj ljubavi, a da li je nešto našao pogledajte u nastavku.

Pored toga Joca je razgovarao i sa bivšim zadrugarom Franom Pujasom o odnosu Ša i Mione.

Nema sumnje da će NOVA ERA PINK.RS oboriti sve rekode, a kakva smo vam iznenađenja još spremili pratite na portalu Pink.rs i TV Pink!

Autor: pink.rs