AKTUELNO

Novopečena mama misli na svaki detalj kada je njen naslednik u pitanju.

Popularna pevačica Seka Aleksić koja se porodila u septembru i na svet donela zdravog dečaka Jakova ne krije koliko uživa u svakom trenutku koji provodi sa svojim sinom. Ona se trudi da njen mezimac uvek bude doteran i uživa u biranju odevnih kombinacija za njega.

Mali Jakov već sad ima mnogo različitih benkica i trenerkica, a mama je želela da ima i jedan lep komad nakita. Naime, Seka je svom mezimcu kupila narukvicu sa okruglom pločicom na kojoj je ugravirano njegovo ime.

Seka je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj drži Jakova za ruku, a ovaj prizor raznežio je fanove popularne pevačice.

Podsetimo, Seka je nedavno obradovala mame i trudnice u Staroj Pazovi i poklonila im opremu i garderobu koja je neophodna u prvim mesecima bebinog života, a ovim humanim gestom oduševila je sve.

Ono što smo mi uradili, to je jedna divna stvar. Na moje iznenađenje danas su došle i bebe sa mamama. Ja to nisam uopšte očekivala, pa sam se malo sa njima i poigrala i srećna sam što su ovi pokloni otišli u prave ruke, onima kojima je to zaista i potrebno. Sve su to bebe od po mesec i po dana. Sve su zaista preslatke i dečaci i devojčice i srećna sam što smo imali priliku da ih upoznam - rekla je Seka tada za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

J. V.

#Beba

#Seka Aleksić

#pevačica

'