AKTUELNO

'Med i slatko grodžđe' se nije dopala Marinku!

Nikola Rokvić progovorio je o svojoj karijeri i uspesima, te se osvrnuo na najveće hitove koje je nekada davno odbio.

Nikola se prisetio svojih početaka koje je imao uz oca Marinka Rokvića i otkrio koje pesme je odbio.

Prvi album sam objavio 2006. za „Grand“, ali sam pre toga gostovao sa svojim ocem. Saša Popović je odličan producent i veliki čovek koji je osmislio sve i njemu čestitam – rekao je Nikola.

Foto: Tanjug AP/MEDIABIRO/DEJAN LOPIČIĆ

Za mene je najbitnije da radim sa dobrim ljudima, koji imaju dobre namere i koji na posao ne gledaju iz nekih materijalnih pobuda, već i uživaju u tome. Ja se time vodim i hvala Bogu da tako mogu da radim.
Njegov veliki hit „Med i slatko grožđe“ jedna je od najslušanijih pesama i najpevanijih u „Zvezdama Granda“, a pevač je sada otkrio i kako njegov otac nije verovao da će postići uspeh upravo sa tom numerom.
Drago mi je, to je pesma sa Grandovog festivala. Kada sam je čuo kod Baše koji je radio i muziku i tekst, doneo sam demo snimak kući i moj tata kad je čuo prvo je pitao šta je to, da li je moguće da ću to da pevam i rekao da ne valja ništa. Ja sam ipak odllučio da je snimim jer kada nešto odlučim, idem glavom kroz zid i na moju radost i na Marinkovu posle radost pesma je lepo prošla. Zanimljivo je da je on otvarao svoje nastupe sa pesmom „Med i slatko grožđe“– ispričao je Rokvić koji ni sam nije mogao da zamisli da će se pesma toliko slušati.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam očekivao, to se nikad ne zna. Nekad tipuješ na jednu pesmu, a prođe neka druga. To je kao što je Marinko hteo da izbaci pesmu sa albuma „Ti za ljubav nisi rođena“ dok moja majka nije rekla da je ta numera najbolja i da je ostavi i samo je ta na kraju prošla sa tog albuma. Nuđena mi je i pesma „Imati pa nemati“ od Džeja, ali je nisam prepoznao. Ipak, mislim da se to Džeju više verovalo i da je baš za njega. Nije kome je nuđeno, već kome je suđeno – istakao je pevač.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs