AKTUELNO

Kako rijaliti "Elita" odmiče, dešavanja u rijalitiju počinju da se zakuvavaju, a raskrinkavanja mnogih učesnika su sve češća i češća.

Naime, Nenad Macanović Bebica nedavno je dao Teodori Delić poslednju šansu, tj. istakao je da ako je uhvati da gleda u Nemanju Gačića, da joj to neće oprostiti, te i da će raskinuti. U nedelju, mnoge je šokiralo kada su saznali od njega, kroz suze, da ne veruje sto odsto Teodori, a razgovor u Šiša baru, možete pogledati u nastavku:

Tokom današnjeg dana, Bebica i Teodora su ušli u sukob. Kako je Teodora istakla, ako bude videla neki video snimak koji joj ne odgovara kada je on u pitanju, raskinuće, što možete pogledati u nastavku:

S tim u vezi, stupili smo u kontakt sa njenom majkom, Slavicom, koja je za naš portal prokomentarisala ovu novonastalu situaciju.

- Nenad definitivno ne veruje dovoljno Teodori zbog pritiska u kući i zato što ukućani namerno bacaju rovce i naravno, žele da ih posvađaju. Znam da je moja ćerka jaka ličnost, svi konci su u njenim rukama, ali zato kad izađu i ako vidi da je Nenad nešto slagao u vezi njegovih prošlih veza ili bilo šta drugo doči će do razilaženja, jer ona jedino i najviše što mrzi je laž. Smatraće da je izdana, a u njenu ljubav ne treba niko da sumnja, jer će ga ona uvek voleti, ali ako je nešto slagao teško bi prešla preko toga - zaključila je Slavica za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Ž.