AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Novinar TV Pink Božo Dobriša razgovarao je sa pevačem Šakom Polumentom o trenutno najaktuelnijim temama na domaćoj javnoj sceni - razvodima poznatih parova Harisa i Meline Džinović, kao i Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

Foto: Pink.rs

- Ja sam uvek na muškoj strani. Harisa znam kao kolegu, a Melinu ne znam, voleo bih da je upoznam. Kad su u pitnaju takve stvari mislim da su deca najpreča. Ne bi trebalo toliko ružnih reči da izađe. Moglo je sve ovo da se desi u tajnosti. Deca ne treba da budu tako eksploatisana - rekao je pevač o razvodu Harisa i Meline, pa otkrio da li bi bio s njom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije Melina bila sa mnom, nažalost. Lepa žena. Šalimo se malo. Čudi me da je Haris nije sačuvao, njega žene obožavaju. S Melinom. Bio bih, što ne bih. Ma naravno da ne bih, ne bi nikad to uradio, pričamo, zezamo se. Nisam nikad gledao žene od mojih kolega tim očima. Mene su žene uvek tokom karijere napadale, ja ih nisam startovao nikad - otkrio je Šako, pa prokomentarisao razvod Dragane i Tonija.

Foto: Pink.rs

- Popio bih kafu s Draganom i Tonijem i pomirio bih ih. Oni imaju mnogo lepu decu. Dragana je uvek bila lepa žena. Ovim načinom života puca se po šavovima.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-stock

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: Pink.rs