AKTUELNO

Tuga!

Pevačica Slađana Milošević iznenada je preminula pre nekoliko dana, a danas će biti sahranjena u 15 časova, na groblju Lešće u Beogradu. Slađanina smrt potresla je ceo region, a rok diva preminula je u zemunskoj bolnici 26. marta, gde je provela poslednjih 10 dana.

Foto: Pink.rs

Slađanina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog oca, u najužem krugu porodice i prijatelja.

Goran Milošević, brat pokojne pevačice, prima saučešće u kapeli.

Foto: Pink.rs

Pevač Dado Topić, koji je imao duet sa rok zvezdom, bledo i neutešno stajao je pored sanduka Miloševićeve. Da odlazi u stilu u kom je bila čitavog života govore i njene slike u kapeli kao i muzika koja se sve vreme čuje u pozadini, "Princeza", "Miki miki veliki" i druge.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, godine 1977, isplivala je na površinu jugoslovenske pop-rok scene, sa pesmom "Au, Au" i iste godine imala svoj prvi veći nastup na koncertu kod Hajdučke česme, gde je nastupala pre Bijelog dugmeta. Slađana je počela da ruši tabue, kad je izdala pesmu pod nazivom "Seksi dama", koja je bila zabranjena za emitovanje na brojnim radijskim i televizijskim programima.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sa Dadom Topićem je 1984. godine snimila pesmu "Princeza", koja je prevedena i na engleski jezik, a 1989. godine je otišla u Sjedinjene Države, gde je neko vreme svirala sa grupom "Baby Sister".Jedno vreme je bila broker na berzi, a radila je i u marketinškim agencijama. U Beograd se vratila 1995. godine.NE PROPUSTITE

Video: Pink.rs

Autor: Pink.rs