AKTUELNO

Pevačica Naida Bešlagić, koja se takmičila u "Zvezdama Granda" 2014. godine nedavno je progovorila o svojoj borbi sa opakom bolešću.

Ona je prvo na Instagramu objavila fotografiju bez kose i opisala detalje svoje borbe sa kancerom, te je istakla da najbitnije sačuvati vedar duh i u najtežim danima.

Naida je sada na Instagramu podelila i prvi put fotografije koje su nastale tokom njenih hemioterapija i pokazala kako je tada izgledala, a po njenom izgledu nikada ne se bi moglo zaključiti da se uhvatila u koštac sa rakom.

Foto: Instagram.com

- Moja prva hemoterapija, zbunjenost i strah od nepoznatog. Na glavi mi je hladna kapa. To je uređaj koji sam nabavila preko svojih prijatelja iz Amerike, navodno sprečava opadanje kose. Meni na žalost nije pomoglo, ali čula sam i videla kod nekih žena na Tiktoku da deluje – napisala je pevačica.

Foto: Instagram.com

Bešlagić nije odustajala od života, pa je tako i izlazila, a sada je podelila jednu fotografiju koja je nastala u tom periodu.

- Fotografija je nastala sedamnaesti dan nakon moje prve hemoterapije. Te večeri sam izašla sa prijateljicama dok niko oko mene nije mogao ni da nasluti da imam kancer i da sam u procesu lečenja – napisala je Naida uz fotografiju.

Foto: Instagram.com

Nažalost, već sutra se situacija promenila.

- 18. dan nakon prve hemoterapije kosa je nenormalno počela da mi opada. Nakon dva dana plakanja donela sam tešku odluku u tom momentu za mene, a to je ošišati se, to jest obrijati glavu u potpunosti. Za svaku ženu koja prolazi sve ovo najteže je ostati bez kose – naglasila je pevačica.

Foto: Instagram.com

Naida je promenila nekoliko perika tokom terapije - ali osmeh sa lica nije skidala.

- Moja peta hemoterapija. U mojoj glavi misli „Još jedna i gotovo“. Već pred peti ciklus krećiu da mi opadaju obrve i trepavice, ali ni to mi nije bio hvala Bogu danas za sve ima rešenje. Zahvalna sam jer sam i dalje dobro – zaključila je ona.

Autor: pink.rs