AKTUELNO

Odlučio da kaže šta mu je na duši!

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u Šiša Baru bio je Nenad Macanović Bebica, koji se osvernuo na odnos sa Teodorom Delić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebice, Teodora je rekla da više neće biti laži i obmane, a onda se desila vaša svađa. Kako nakon toga možeš opet da joj veruješ? - upitao je Darko.
Vezali smo se. Ne možemo jedno bez drugog. Razum mi govoti jedno, ali srce drugo. Ja stvarno osećam da ona mene voli. Plakala je pre neki dan jer je osetila da ja nju volim. Ako opet osetim da me je slagala, ja ću se povući, zbog sebe onda - kazao je Bebica.
Pojedini učesnici misle da si zbog nje nervozan i tužan - dodao je Darko.
Darko, nije tako, nego ima učesnika koji samo čekaju da se sa nama desi nešto - istakao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te provocira Gačić? - upitao je Darko.
Darko... - rekao je Bebica, pa zaplakao.
Gačić se sunčao sa Stefani i govorio joj da se Teodora igra s tobom i koristi te tokom boravka ovde, a da je njemu sama Teodora rekla da je nju stid što je s tobom - kazao je Darko.
Ne mislim da je to ona rekla. Meni je to budalaština. Darko, ne mogu da priam o ovome. Suze mi naviru samo, uvek neka sumnja postoji. Ne mogu da budem 100% siguran u neke stvari - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnos Maje, Stanislava i Mione? - upitao je Darko.
Miona nikada nije uvredila ovde Stanislava, a Ša stalno vređa. To je zbog toga što ne postoje emocije, razumeš me Darko? Mislim da će svađe biti veće kad su u pitanju Ša i Miona, jer joj on brani da bude blizu Maje i Stanislava - rekao je Bebica.
Šta misliš da će biti s Aneli i Janjušem? - upitao je Darko.
Jako mi je žao što se sve ovo dešava sa Janjušem. On je meni dobar, ali mislim da mu ne treba ovo s Aneli - kazao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.